Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při ležení na straně srdce se něco děje

Od: nepovim* odpovědí: 1 změna:

Takový dotaz, včera večer jsem šel spát a lehl jsem si na stranu srdce (tedy vytočil jsem se a ležel jsem na levé straně těla). Spím a v noci nevím v kolik jsem měl jako kdyby mravenčení, celý strnu a nevím jestli opravdu a nebo se mi to jen zda vydávám zvuk jako nějaký netvor...cítím jak mi srdce pumpuje a cítím jak kdyby teplou krev...Ani nevím jestli se opravdu děje to, že se snažím v posteli posadit. Vím jen tolik, že mozek vydává signal že si mám sednout. Pak zase jako ulehám a spím...tentokrát ale už se neotočím na levou stranu ale jen záda nebo pravá strana...

Stane se to jen někdy a ráno jsem v pohodě a nevím zda jsem opravdu si sednul na postel a nebo to byla jen iluze? Nevíte čím by to mohlo být? Co by mohlo být příčinou? Normálně mluvím, nepozoruji ani že bych měl nějakou část těla, či víčka, ústa ochrnutá...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

virus*
hodnocení

2x

No nevím,jestli je dotaz na této stránce to nejlepší na řešení takových potíží,ale jedno vím jistě...JDI K LÉKAŔI !...mám bohužel vlastní negativní zkušenost s přehlížením různých příznaků srdečních potíží,ale zase na druhou stranu jsem se mohl proletět do IKEMU vrtulníkem a to zadarmo (no neber to když je to zdarma co? ),takže je to na Tobě. NEZAHRÁVEJ si s tím..také by to mohlo být pozdě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]