Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám po operaci kyčelního kloubu a do 3 měsíců musím nastoupit do lázní. Mám nárok na převoz z bydliště do lázní sanitkou? Nedovedu si představit jít o fran. holích a nést zavazadlo. Děkuji za odpověď.
Pokud vám lékař sanitu napíše a revizní pojišťovny schválí, tak ano, pojedete sanitou, sanitu na cestu zpět napíše lékař v lázních. Mám RS a v době kdy jsem v lázních byla jsem měla dvě fr. hole, převoz sanitou nedostala ale aspoń mi schválili, že mě může někdo odvézt a cestu proplatili, jelikož ten co mě vezl musel jet i zpět a pak zase tam a semnou zpět, bylo proplacení ZP jen na cesty kdy jsem byla v autě, to že si musel vzít dva dny dovolené už nikoho nezajímalo. Znám lidi co si kufr pošlou a pak přijedou o holích jen s taškou na doklady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.