Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převoz do lázní

Od: belgi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám po operaci kyčelního kloubu a do 3 měsíců musím nastoupit do lázní. Mám nárok na převoz z bydliště do lázní sanitkou? Nedovedu si představit jít o fran. holích a nést zavazadlo. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

Maminku vezli rovnou z nemocnice sanitkou , není nač čekat nejlépe jet hned . Ale je to asi všude jinak.

doplněno 13.02.14 09:44:

Nehledě na to, že přeprava by měla probíhat v leže, takže v autě byste to těžko zvládli.Určitě sanitku dostanete.

jabraka*
hodnocení

0x

Lázeňskou léčbu komplexní je možno absolvovat až tehdy,kdy je úplně dokončena léčba nemocniční.Ale vše záleží na postoji odesílací pojišťovny.Revizní lékař doporučí všechny detaily doléčení.Nemyslím podle zkušenosti,že kdokoliv v dnešní době povolí dopravu sanitou.

JABRAKA

lidus*
hodnocení

0x

Pokud vám lékař sanitu napíše a revizní pojišťovny schválí, tak ano, pojedete sanitou, sanitu na cestu zpět napíše lékař v lázních. Mám RS a v době kdy jsem v lázních byla jsem měla dvě fr. hole, převoz sanitou nedostala ale aspoń mi schválili, že mě může někdo odvézt a cestu proplatili, jelikož ten co mě vezl musel jet i zpět a pak zase tam a semnou zpět, bylo proplacení ZP jen na cesty kdy jsem byla v autě, to že si musel vzít dva dny dovolené už nikoho nezajímalo. Znám lidi co si kufr pošlou a pak přijedou o holích jen s taškou na doklady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]