Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je ,,pánské přirození,, sval?

Od: humbucker* odpovědí: 12 změna:

Ahoj. Dnes přišel hovor na intimní záležitosti a postarší sousedka mi řekla, že pánské přirození je sval. Dovolil jsem si nesouhlasit i s její vnučkou která to tvrdila také. Poněkud nebraly ohled na to, když jsem řekl, že ať se s tím dělá jakékoliv cvičení, to, se díky tomu, nestane svalnatější. Jen se nahrne něco krve do topořících tělísek. Když se s tím, po ztopoření hýbe, dělají to svaly pánevního dna a ne nějaké svaly na tom. Jakou si pochybnost o mém názoru měla i moje dcerka, 10 let po střední zdravotní škole. Prý se ale staví na mou stranu, i když teď nevím, jestli to řekla s nějaké úcty, nebo schovívavosti ke svému rodiči? Copak nikdo neposlouchá informace od MuDr. Radima Uzla? Tak, jak je to? Kdo nás rozsoudí?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Zravím, pravdu máte samozřejmě Vy.:) V penisu svaly nejsou, pokud muž při ztopoření hýbe penisem, tak právě díky Vámi zmíněným svalům pánevního dna. Pokud tomu sousedka a její vnučka nevěří, doporučte jakoukoli učebnici biologie pro střední školy.

pohanka*

Znáte ten vtip? Trochu těžší kalibr. Baví se tři ženy 60, 30 a 20 let, co že je to pánské přirození. První povídá je to kůže. Druhá je to kost. Třetí ano kost a morková.

eulalie*
hodnocení

1x

Penis sval není, je tvořen houbovitou tkání... odpověď medika :)

xixi*
hodnocení

0x

to se snad učí na základní škole ne? *sok* dcera v osmé třídě tohle probírala myslím vloni

bgmaniac*
hodnocení

0x

Penis z větší části není tvořen svaly, ty jsou hlavně kolem močové trubice a mají za úkol vypudit sperma při orgasmu. Uaaa.

hodnocení

0x

Uvolnění hladkého svalstva v penisu umožňuje lepší průtok krve, což obvykle vede k erekci. vimax-tablety.cz/...

Penis tedy obsahuje i hladké svalstvo, které má velmi důležitou funkci, ale které bohužel nedokážeme ovládat vůlí ! :( Já bych to viděl tak, že pravda je někde napůl mezi tazatelem a zvědavou sousedkou.

cobrak*
hodnocení

0x

Ano, penis samozřejmě obsahuje svalstvo! Je z masa, tudíž je ze svalů. Přeci se kupujou býčí žlázy, ne? Proč? Protože je tam hodně masa - svalů!

martinaa*

Cobrak, to samozřejmě, obsahuje hladké svalstvo. Ale samotný penis jako takový (orgán) není sval.

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Cobraku, to jsi vedle jak ta jedle. Býčí žlázy-testes jsou koule. Nakrájené na asi 10mm, obalené a osmažené a dobrým brambůrkem, je to šíleně dobrá mňamka. Viděl jsem žlázu, maso nebylo přítomno.

Odkaz od Kimby je hoden přečtení. Přesto platí, že ne všechno, co se píše na netu je správně a pravda.

cobrak*

Dobrá, tak s býčíma koulema jste mě prostě dostali! :-D Ale pořád trvám na tom, jak říká Martinaa, že v penisu je hladké svalstvo...A to nejen hladké, ale i příčně pruhované, tudíž vůlí ovladatelné. Důkaz je ten, že když má muž erekci, tak je s ním schopen hýbat. Ale ta svalovina je spíš hodně dole, takže v samotném penisu zas až tak moc nefiguruje...Sakra, to je zapeklitá otázka :-D

P.S.: Omlouvám se za ty bíčí žlázy, ale opravdu mám jiný jídelníček složený z výživnějších delikates :-D :-P

doplněno 13.02.14 18:54:

Hmmm...Tak někdy to třeba zkusím :)

humbucker*
hodnocení

Hochu, nevíš o čem je řeč. Já, když mi to asi v 77 roce přinesli na stůl,jsem měl velice smíšený pocity. Objednal mi to náš starší kapelník a fakt to stálo zato. A nebylo to snad ani moc drahý. Ten vejpitka, by do mě a za žvanec určitě moc prachů nevrazil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]