Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, já mám menší problém.. Je mi 17 a včera večer se mi chtělo v noci na wc.. Tak jsem si řekla "vydržim to do rána" a po chvilce jsem usnula.. Vzbudila jsem se asi v 5:00 a zjistila jsem, že mám mokré kalhoty a pode mnou je mokrá skvrna.. A pořád se mi chtělo stejně na wc.. Tak jsem šla na wc a tam se přřevlíkla, na skvrnu dala igelitku a starý tričko a spala jsem dál.. Jsem asi měsíc po nemoci, ale stejně mám pořád kašel (jsem zahleněná) a dneska už i nemůžu skoro vůbec mluvit a chraptim.. A možná jsem i trošku nastydlá, ale nemyslím si že by to bylo tím..
Tátovi jsem to neřekla (mám 15ti letýho bráichu) kterej bydlí u mámy a dalo by se říct že je nemocnej a počůrává (nebo počůrával) se a bere (nebo bral) na to prášky a chodil s tim na urologii.. Jenže já se nepočůrávám..
A přítelovi jsem to zatím taky neřekla (a asi neřeknu) protože se bojím že by se mi vysmál.. Ale v pátek mám jet k němu na víkend, tak co když se mi to stane i u něj?
Poraďte mi prosím co mám dělat..
Předem vám moc děkuji za odpovědi
Přesně takové "držení až do rána" může skončit i chronickým zánětem močových cest a měchýře. Samozřejmě dozvuk těžší nemoci na to taky může mít vliv. Nepij na noc a když budeš muset na wc, tak prostě běž.
doplněno 12.02.14 18:09:Tak se teď nějakou dobu hlídej, nepij před spaním, ani když máš žízeň. Hlídej si pitný režim přes den. Přítel nemusí vědět všechno... a věř, že počůrat se doma v posteli není nic extra, já to měla horší, něco mě prohnalo a zrovna na benzince jen jeden záchod pro všechny, ještěže jsem měla dlouhý kabát. A rozhodně nejsem sama.
Holt jsme jen lidi
Jestli tě to potěší, tak mému partnerovi se to stane asi jednou do roka také. V dětství dlouho trpěl nočním pomočováním, ale proč se to děje i v dospělosti, to se nám nepodařilo vypozorovat. Je to naprosto nezávislé na únavě, opilosti, nemoci, délce spánku... Akorát je to doprovázeno velmi živým snem. Jestli by to lékaři nějak zvládli vyřešit, to si nemyslím. Někdo trpí inkontinencí každou noc i v dospělosti, to je pak problém, ale jednou do roka to neřešíme.
Zřejmě jsi přistydla, teď je zrádné počasí, stačí studená lavička na zastávce. Nebo ještě dobíhá to předešlé nachlazení. Při kašli též může trochu moče uniknout. Takže jako u malých dětí, nejlépe v podvečer trochu omezit pití, před spaním si dojít na WC. Pokud nemáte doma, tak zítra koupit urologický čaj a dvakrát si ho přes den uvařit. Teple se oblékat na spodní část těla, hlavně venku nenosit krátká trička, bundičky, doma kolem zad-ledvin omotat teplý pléd. Toto dodržovat dva tři dny a problém bude vyřešen.
Zdravím. Pokud se to stalo zatím jen jednou, tak si to nechte pro sebe. Kdyby se to opakovalo, určitě by to chtělo vyšetření u lékaře a hledat příčinu. Neřešte věci dopředu, budete zbytečně ve stresu a víkend si neužijete. Nevidím důvod říkat takovouto věc příteli. Jestli-že se prozatím nejedná o zdravotní problém, nechte si to pro sebe. Choďte na Wc zkrátka hned, jestli-že se Vám chce a neříkejte si, že to vydržíte do rána. To je hloupost!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.