Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytrhnou mi osmičku?

Od: angelik odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, roste mi dole osmička. Roste mi špatně, rostla mi pod sedmičkou, kterou mi museli vytrhnout. Teď se ta osmička cpe šikmo na místo sedmičky. Řeže se ven, mam venku jen opravdu malinkou špičečku, nejde to poádne ještě ani vidět. Mám hrozné bolesti, nepomáhá mi žádný prášek, ani alkohol, nic. Přemýšlím, že půjdu k doktorovi, ale nevím co by vyřešil. Naříznutí asi není potřeba, protože roste v místě kde mám zašitou ránu po sedmičce a ted se ta rána jen otvírá. Myslíte, že návštěva je zbytečná? Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Návštěva zubního lékaře určitě zbytečná není. Pokud vám osmička roste hodně špatně, tak nějaký ten chirurgický zákrok možná bude nezbytný. Ale že by vám ji už nyní vytrhli, to se mi nezdá, však trčí ven jen špička? Za co by zubař ten zub chytil? A ještě jsem tedy neslyšela, že by alkohol pomohl někdy na bolest zubů. Maximálně tak, pokud byste se zpil do němoty...a upadl do bezvědomí. Ale to raději nezkoušejte, může to být i smrtelné.

angelik
hodnocení

Alkohol je myšlen tak, že si dam slivovici na vatu a potírám si tim to misto :D .. Tuším, že mě pošle zpátky dom s tím, že nevi co s tím dělat, když nejde ten zub za nic zachytnou a naříznutí není potřeba :(

eulalie*

No, možná by mohl lékař aspoň rentgenem zjistit, jestli neroste zub nějak špatně do čelisti... Jako můj názor je, raději jednou zbytečně k lékaři, než něco zanedbat.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Fidluj k zubaři a nepředmýšlej coby kdyby! Když to navíc ještě bolí, tak tím spíše. Nebuť sado maso. Spíš M A S O.

pb®
hodnocení

0x
Měla být venku už dávno. Doufám, že ta sedmička nešla ven kvůli té osmičce. Třeba mně vysekávali spodní osmičky, když mi bylo 16. Rostly už ani nevím jak, ale z rentgenu bylo jasné, že jakmile se nachají poporůst, půjdou moje od přírody rovné zuby do háje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]