Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl jsem se zeptat na váš názor. Jsem pražák, neustále někde šmejdím pěšky po Praze a proto jsem oddělal další boty od Bati, což jsem byl překvapený, protože jsem si myslel, že je to kvalitní značka (není). Slyšel jsem že značka Keen a Rieker je super. Je to pravda? Je nějaká vyhlášená značka? Jinak můj "styl"je většinou černý kabát, modré džínsy a sluchátka na uších. Koukal jsem na nějaké boty, myslíte, že by to mohlo vydržet?
Ahoj.
Baťa opravdu není to, co kdysi bývalo... Možná ty nejdražší boty od nich ještě něco snesou, ale ty levnější nebo "středně drahé" moc ne.
S Keen zkušenost nemám. Ale Rieker je dobrá značka - sám od nich žádné boty nemám, ale přítelkyně několik ano a chválí si je (hlavně co se kvality týče)...
Nemyslim si, ze by to byly kdovijak kvalitni boty, ale v teto cenove kategorii v CR docela ujdou. Vydrz odhaduji tak na rok maximalne. Ja doporucuji Charles Tyrwhitt, ale pro ty si budes muset zajet do Londyna. Kazdopadne ti vydrzi pri spravne peci mnoho let a zas tak drahe nejsou. Ja je koupil dva pary pred 2 lety dohromady za 6200 Kc (pri tehdejsim kurzu) a stale vypadaji jako nove, byt je nosim skoro porad.
Já sice mladá nejsem, ale Riekry mám troje. Jsou úžasné a já je miluji. Jen nevím, jestli budou splňovat vaše nároky na trvanlivost. Jestliže chodíte pouze a jen v jedněch botách, nemůžete očekávat, že vám vydrží věky. Zvláště pak, když veškerá péče se smrskne pouze na vlhký hadr. Ikdyž jsem za mlada měla botů plnou skříň, přesto kecky, které jsem měla jen na volný čas, vydržely rok, maximálně rok, rok a půl.
Vzpomněla jsem si, jak za komančů se všichni, kdo kupovali auta, snažili koupit začátkem týdne. A to proto, protože se říkalo, že o víkendu smontovávají auta vězni. Ti jsou pečlivější, protože je práce baví a také, že mají větší kontrolu. Na každý pád, že auta vyrobená vězni, jsou mnohem kvalitnější.
Zdravím, před skoro dvaceti lety jsem si koupila v Leiseru boty Dockers, vydržely několik let. Žádné jiné mi tak dlouho nevydržely. Před rokem jsem si koupila v Deichmanu boty a měla z nich radost, že jsou a hezké a levné. Ale nedávno se u nich rozbil zip, takže tuto značku ne. Rieker je dobrá volba a Josef Seibel jsou boty kvalitní, dražší, ale vydrží a jsou nejvíce pohodlné ze všech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.