Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to dobrá značka pro mě?

Od: wdsdw odpovědí: 11 změna:

Ahoj, chtěl jsem se zeptat na váš názor. Jsem pražák, neustále někde šmejdím pěšky po Praze a proto jsem oddělal další boty od Bati, což jsem byl překvapený, protože jsem si myslel, že je to kvalitní značka (není). Slyšel jsem že značka Keen a Rieker je super. Je to pravda? Je nějaká vyhlášená značka? Jinak můj "styl"je většinou černý kabát, modré džínsy a sluchátka na uších. Koukal jsem na nějaké boty, myslíte, že by to mohlo vydržet?

obuvsotek.cz/...

obuvsotek.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasek*
hodnocení

1x

Ahoj.

Baťa opravdu není to, co kdysi bývalo... Možná ty nejdražší boty od nich ještě něco snesou, ale ty levnější nebo "středně drahé" moc ne.

S Keen zkušenost nemám. Ale Rieker je dobrá značka - sám od nich žádné boty nemám, ale přítelkyně několik ano a chválí si je (hlavně co se kvality týče)...

albatros498022*
hodnocení

0x

Jakékoli boty od KEENa jsou vynikající a dlouho drží ve srovnání s jinými.

amadeus*
hodnocení

0x

Nemyslim si, ze by to byly kdovijak kvalitni boty, ale v teto cenove kategorii v CR docela ujdou. Vydrz odhaduji tak na rok maximalne. Ja doporucuji Charles Tyrwhitt, ale pro ty si budes muset zajet do Londyna. Kazdopadne ti vydrzi pri spravne peci mnoho let a zas tak drahe nejsou. Ja je koupil dva pary pred 2 lety dohromady za 6200 Kc (pri tehdejsim kurzu) a stale vypadaji jako nove, byt je nosim skoro porad.

hodnocení

0x

Já sice mladá nejsem, ale Riekry mám troje. Jsou úžasné a já je miluji. Jen nevím, jestli budou splňovat vaše nároky na trvanlivost. Jestliže chodíte pouze a jen v jedněch botách, nemůžete očekávat, že vám vydrží věky. Zvláště pak, když veškerá péče se smrskne pouze na vlhký hadr. ;) Ikdyž jsem za mlada měla botů plnou skříň, přesto kecky, které jsem měla jen na volný čas, vydržely rok, maximálně rok, rok a půl.

hodnocení

0x
Rieker boty vyrabi vezni ve slovenskych veznicich. Viz diskuze na slov.diskuznich forech.
Mel jsem od nich nekolik paru bot, ale po zhorseni kvality predloni a loni (muj os.nazor) se jim vyhybam.

Vzpomněla jsem si, jak za komančů se všichni, kdo kupovali auta, snažili koupit začátkem týdne. A to proto, protože se říkalo, že o víkendu smontovávají auta vězni. Ti jsou pečlivější, protože je práce baví a také, že mají větší kontrolu. Na každý pád, že auta vyrobená vězni, jsou mnohem kvalitnější. :-D

paw*
Ja zase slysel, ze nejlepsi smodovky byly vyrobene ve stredu. Pondeli se strizlivelo po vikendu, utery pomaly nabeh, pak streda, stvrtek jeste jaks taks a patek je mala sobota :)
doplněno 04.03.14 09:27:

Ale abych nebyl uplne mimo. Z vlastni zkusenosti doporucuju boty Meindl

vis*
hodnocení

0x

Moje značka obuvi je Hans Wagner, ale to si připravte ranec. O to déle ovšem vydrží.

pravnik*
hodnocení

0x

Bama, Rieker, Dr.Jürgens; ve slevě se dají koupit i do tisícovky

martinaa*
hodnocení

0x

Boty od Bati jsou už poměrně dlouho šmejdy, osobně doporučuji značku Merrell, sice není nejlevnější, ale vydrží hodně.

doplněno 04.03.14 14:51:

Plus Meindl a Lowa, druhé jmenované jsem měla vypůjčenou na týden a paráda.

hodnocení

0x

Zdravím, před skoro dvaceti lety jsem si koupila v Leiseru boty Dockers, vydržely několik let. Žádné jiné mi tak dlouho nevydržely. Před rokem jsem si koupila v Deichmanu boty a měla z nich radost, že jsou a hezké a levné. Ale nedávno se u nich rozbil zip, takže tuto značku ne. Rieker je dobrá volba a Josef Seibel jsou boty kvalitní, dražší, ale vydrží a jsou nejvíce pohodlné ze všech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]