Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám jednu takovou blbou otázku. Je možné si vsugerovat teplotu? Vlastně já to mám vždycky tak, že když se mi fakt extra nechce do školy, tak se mi vždycky zvýší teplota. Stačí, když mám teploměr 15 min. a pomalu, ale jistě mi to naběhne na 37,2 a výš už většinou ne. Myslíte, že si to fakt dokážu vsugerovat a nebo třeba jenom blbne teploměr? A nebo jsem v tu dobu třeba vážně nemocná? Nikdy totiž nemám rýmu ani kašel nic. Jen tu teplotu. A většinou, když jsem opravdu nemocná, tak mi ta teplota naběhne hned třeba za 5 min. Tak proto se chci zeptat jestli je to opravdu možné si jí vsugerovat.
Teplota se má měřit maximálně 5 minut. Pokud teploměr zahříváte minut patnáct, pak se nedivte, že teplotu naměříte. Navíc zvýšená teplota 37,2 není ani teplota...
Ale, když jsem v klidném stavu, tak mám teplotu 36,6 - 36,8 a můžu teplotu měřit jak dlouho chci a teploměr se pak prostě vypne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.