Nejste přihlášen/a.
Ahoj, včera jsem spadla z koně ve cvalu na záda. Bolí mě v levém dolním "rohu" zad. K doktorovi se bojím. Když si sedám tak to bolí a když ležím tak to také trochu bolí. Co mám dělat? Vím měla bych jít k doktorovi, ale bojím se.
Dobrý den, ten lékař není špatný nápad. Naražená záda bolí hodně, tak si snad naordinujte Ibalgin a doufejte, že to jednak zmírní bolest a také, že nemáte ani vnitřní zranění. Zdravím!
Okamžitě mazejte k lékaři. A proč se lékaře bojíte? Pošle vás na rentgen, ten nebolí. Se zdravím nehazardujte.
Bojím se toho, že mi řekne ať jdu na CT a tam mi třeba zjistí, že mám něco s ledvinou a pošlou mě na operaci
Ale zítra jdu k doktorovi...
Ale no tak, i kdyby tomu tak bylo, tak čím dříve se to zjistí, tím lépe pro vás, ne? S tím si fakt nezahrávejte. Uvídíte, že zítra už budete klidnější, protože vám třebas zjistí jen pohmožděná žebra ![]()
Sice mi včera chyběl kůň ale upadla jsem na záda když jsem šla do mrazničky, práskla se hlavou o regál, levou lopatku a rameno modré a dost špatně se mi nadechovalo. Vůbec jsem nepřemýšlela, že se půjdu, sice velmi dobrých rádců, zeptat když jim to budou říkat jen písmena. Manžel mě naložil do auta a vezl rovnou do špitálu. U lékaře RTG a možná vás udiví, že i plic. Naštěstí vše jen hodně naražené ale dostala jsem léky na ředění krve. Dnes mě to bolí ještě víc jak včera, levou ruku mám v šátku a raděj nechodím. Čeho se bojíte, doktoři nekoušou a RTG nebolí, dokonce se už nemusíte ani svlékat, zrentgenují vás i s tričkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.