Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna příjmení jednatele

Od: pavla2014 odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer všem,

chtěla bych se zeptat zda musím po změně příjmení (vdala jsem se) podat návrh na zápis změn do obchodního rejstříku. Přímo na stránkách Justice jsem se totiž dočetla o tom, že od roku 2013 se tyto změny zapisují automatizovaně (ze základních registrů) bez nutnosti podání návrhu. Zatím se však změna příjmení u mě jako jednatele v obchodním rejstříku neprojevila - možná je příliš brzy. Novou občanku jsem již dostala. Děkuji za Vaše reakce.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mmm1234
hodnocení

0x

Mě změnili příjmení v živnostenském rejstříku automaticky. Bohužel si nepamatuju za jak dlouho se tak stalo.

pavla2014
hodnocení

V živnostenském rejstříku mě to změnili automaticky také a sice druhý den po vyzvednutí nové občanky, ale v obchodním rejstříku ke změně nedošlo - tedy alespoň zatím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]