Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma corlux

Od: zsorsak odpovědí: 4 změna:
Chtel bych se zeptat, zda ma nekdo zkušenost s firmou Corlux zabývající se prodejem spodniho pradla po internetu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

zajímavé komentáře o firmě Corlux :( podvodnefirmy.cz/...

hodnocení

0x

Z dostupných informací na webu je naprosto jasné, že je nebezpečné si s firmou Corlux cokoliv začínat ! Jenže lidi jsou stejně nepoučtelní, vždycky jim na to někdo skočí, stejně jako těm Šmejdům.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, tak před měsícem a něco mne tato firma kontaktovala s tím, že mohu bezplatně obdržet kosmetický kufřík. Nechala jsem se překecat s tím, že do týdne přijde onen kufřík a do 14 dnů dopis o registraci s podmínkami apod. Poté budu 2x ročně dostávat nabídky, kterých mohu, ale nemusím využít. Ze začátku to znělo dobře, ale druhý den jsem si našla odkaz na oněch podvodných firmách a docela se lekla, zrušení registrace je prý obtížné, kvalita jak kosmetiky, tak prádla nic moc.

Za tři dny jsem zavolala na uvedený kontakt, že bych chtěla celý smluvený obchod i registraci zrušit, velmi milá slečna mi zrušení a vymazání registračního čísla potvrdila. Od té doby nepřišel ani žádný dopis, ani žádný balíček, tudíž osobně si nemohu stěžovat. Rozhodně ale firma nemá moji důvěru a budu se jí vyhýbat.

cuca*
hodnocení

0x

Od firmy courlux jsme pred par lety odebirali (spis manžel ) holici strojky.slo o rucni holici strojek, kde jednou za cca 2-3mesice chodily nahr.brity.holil vyborne, ale proste se nahromadily, tak jsme se rozhodli objednavani ukoncit.v .v baliku byl vzdy dopis se slozenkou.zadna dobirka.tam byla internetova adresa.poslala jsem email, kde jsem zadala zruseni.jeste jednou brity prisly.neotvirala jsem je a zaslala zpet.poslala jsem jeste jeden email pro jistotu,kdyz to poprve nepochopili.povedlo se.dalsi neprisly.

Takze ja si nemuzu nijak moc stezovat.ono kdyz se rusi nejaky odber ci predplatne, nechteji to obcas pochopit, ze je konec :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]