Nejste přihlášen/a.
Podepsala jsem mezi dveřmi novou smlouvu na odběr elektřiny s tím,že budu mít slevu a že se jedná stále o stejného dodavatele. Později jsem zjistila,že se jedná o jinou společnost. Hned jsem volala na svého dodavatele,aby mi poradil co s tím. Poslali mi odstoupení od smlouvy pro budoucí společnost a zároveň odvolání výpovědi pro stávající společnost. Mám napsat datum,kdy jsem podala výpověď,ale já nevím,zda je to datum nové dodávky elektřiny od 1 dubna,nebo datum podpisu nové smlouvy (u nové společnosti) . Podání výpovědi zřejmě udělala nová společnost,nebo jsem to podepsala ve smlouvě,ale ta je tak dlouhá,že bych ji četla ještě týden.
Děkuji za odpověď.
Proč jsou lidi nepoučitelní? Po takových letech, vstávají noví a noví. Proč by stávající dodavetel chtěl novou smlouvu vás netrklo? A oni přece nechodí po barácích! Nemusela jste to číst, mohla jste říct, ať vám ji nechá, že si ji pročtete a ozvete se. U vás nemá obec vyhlášku o otravách? Ještě ji můžete nahlásit na podvod. Podepisujete odstoupení od nové, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.