Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy

Od: hankas® odpovědí: 4 změna:

Podepsala jsem mezi dveřmi novou smlouvu na odběr elektřiny s tím,že budu mít slevu a že se jedná stále o stejného dodavatele. Později jsem zjistila,že se jedná o jinou společnost. Hned jsem volala na svého dodavatele,aby mi poradil co s tím. Poslali mi odstoupení od smlouvy pro budoucí společnost a zároveň odvolání výpovědi pro stávající společnost. Mám napsat datum,kdy jsem podala výpověď,ale já nevím,zda je to datum nové dodávky elektřiny od 1 dubna,nebo datum podpisu nové smlouvy (u nové společnosti) . Podání výpovědi zřejmě udělala nová společnost,nebo jsem to podepsala ve smlouvě,ale ta je tak dlouhá,že bych ji četla ještě týden.

Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Datum podepsání smlouvy, jinak vidíte jak je podstatné si cokoliv co podepisujete pořádně přečíst.

hodnocení

ano to vím,ale přišel večer a bylo to strašně dlouhé, ještě teď jsem všechno nepřečetla,také už nikdy nic nepodepíšu mezi dveřmi, jsem se vytrestala :)

děkuji

buss
hodnocení

0x

Proč jsou lidi nepoučitelní? Po takových letech, vstávají noví a noví. Proč by stávající dodavetel chtěl novou smlouvu vás netrklo? A oni přece nechodí po barácích! Nemusela jste to číst, mohla jste říct, ať vám ji nechá, že si ji pročtete a ozvete se. U vás nemá obec vyhlášku o otravách? Ještě ji můžete nahlásit na podvod. Podepisujete odstoupení od nové, ne?

hodnocení

Pán mi říkal,že je z Prahy a vracet už se k nám do města nebude, je to asi 130 km. Nabízel mi slevu a říkal,že je něco jako z pobočky z ČEZu. Ano podepisuji odstoupení od nové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]