Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozvat ji na kávu

Od: kristian* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chci pozvat jednu holku na kávu. Měl bych ji pozvat rovnou, nebo lehce pozvolna k ní třeba příjít a říct že ji to dnes moc sluší. Moc, spíš vůbec se neznáme, ale líbí se mi.

Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžeš jí říct, že jí to dneska sluší a hned ji někam pozvat. S tou kávou nevím, možná ji nepije. Raději ji vem do kina.

kristian*
hodnocení

Když ji právě moc neznám, tak nemá smysl ji brát do kina, tam si nebudeme moc co říct a jen tupně sedět hodinu a půl a čumět na plátno, kino bych bral tak při druhé, třetí schůzce.

A co se jí pro začátek třeba zeptat, zda by se s Vámi nechtěla třeba jen projít? A odůvodnit to tím, že se ještě moc neznáte a rád byste se s ní seznámil blíže a více se o ní dozvěděl, protože Vás zaujala a líbí se Vám?...? Podle její reakce můžete postupovat pak v seznamování dál..Anebo se stáhnout zpátky..

majsterjoe*
hodnocení

0x

Do kina na prvni schuzku urcite ne! To bude fakt nuda.

Ale nemusis se ptat primo na kafe, ale v tom smyslu bych to videl. Napriklad pozvat ji na kavu, vino, caj... zeptat se na vice variant najednou a uvidis ze se aspon usmeje.

meda45*
hodnocení

0x

Ještě by nám k tomu, abychom poradili, chybí odkud se znáte a při jaké příležitosti se potkáváte. Každopádně než hned zvát na kafe raději bych nejdříve prohodil pár slov, obávám se, že při rychlém pozvání na kafe se u dívky aktivuje (zvláště pokud se neznáte) obranný mechanismus a jako první spíš řekne ne. Ale možná se mýlím:) Lepší by bylo podle mě nenásilně nadhodit ono pozvání v rozhovoru. (Ale zase ne tak nenásilně aby se to nepřešlo). Hlavně ale moc nad tím nepřemýšlet a jednat, než slečnu osloví jiný muž.

hodnocení

0x

Kdyby ke mně jen tak přišel nějaký muž a pozval mě na kávu, asi bych se vyděsila a byla protivná. Kdyby mě však pozval na kafe někdo, kdo mě nejprve zdravil, pak se mnou prohodil pár slov, někdy měl se mnou společnou cestu, pak bych asi přijala ráda.Si myslím. :-D

mirka1
hodnocení

0x

Do tramvaje jsem nastupovala na poslední chvíli, hned se za mnou zavřely dveře. Bylo to ráno, chvíli se vydýchávám a všimla jsem si naproti stojícího pána, docela pěkný jak se na mě usmíval. Povídá, slečno nešla by jste do vinárny na dortíček? Já na to do vinárny jo, ale asi na vínko. Druhý den tam čekal, domluvili jsme se, šli jsme na vínko a začali jsme spolu chodit. Žádný strach, vybal to na ní co ti slina na jazyk přinese, ona to pochopí neboj. A když nebude chtít tak se nic neděje, příště to vyjde.

mirka1

Každá žena je polichocena, když vidí, že je o ní zájem a jen hloupá to hodí hned do autu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]