Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám říct kamarádce že k ní něco cítím

Od: jack1* odpovědí: 3 změna:

Čus vim že je to hodne diskutovane tema, ze se kamarad zamiluje do sve nejlepsi kamarady, jenze muj pripad je trochu jiny :) neznáme se ještě tak dlouho a nejsme takový ti největší kamarádi. náš vztah byl odzačátku souzen jen do role kamarádů, ale já citím že ona mě má taky hodně ráda i já ji. ale bojím se že bych to tím zkazil tak nevíte jak jí to říct tak "nenápadně", aby se nevylekala, na našem vztahu mi moc zalezi neni to jako u jinych holek (ahoj. ne? tak ahoj. nebo ano? tak ano :) ) - to neberte špatně. dik za rady pozn oba máme 17 let

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj. A co jí tak někdy říci třeba - dneska Ti to moc sluší. Líbíš se mi..Počkat na její reakci, zda jí zájem bude těšit, zalichotí jí a dá to najevo. Pak jí říct podle situace i to další - Já Tě mám rád. A čím dál tím víc...Podle její odpovědi budete třeba moudřejší...

miklous*
hodnocení

0x
Ahoj. Gesta někdy řeknou víc než slova a nekoktá se při nich. Co jít vedle ní hodně blízko, nenápadně se ruce dotknou... Když nebude odmítavá reakce, můžeš zkusit ji za ruku chytit...

hodnocení

0x

Možná bys měl několikrát říci: Rád tě vidím. Jsem s tebou rád. Je mi s tebou dobře. ;) A vzí ji za ruku. Nemusí být slova vyznání, je to jasné. Navíc, když se vykroutí, nic se neděje. Nebudeš mít pocit, že jsi něco zvoral.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]