Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poslední dva týdny jsem byla nemocná, měla jsem horečky, bylo mi zle, dá se říct že první dny jsem prospala. Hodně se o mě postaral můj mladší bratr, vařil mi čaje, doprovázel mě k lékaři, chodil mi pro léky, vařil pro mě. Chtěla bych se mu za to nějak odvděčit. Napadlo mě udělat nějaké dobré jídlo,pozvat ho na večeři/kina, nebo prostě udělat jen krásný večer u filmu. Pokud máte nějaké návrhy jak odměnit 16 letého kluka, budu ráda, on je ten typ který mě odpálkuje s tím že bych to pro něho udělala taky, ale rád bych mu to nějak oplatila.
Děkuji
Dobrý den. Katarino, Váš nápad pozvat bratra na dobrou večeři, je dobrý. Strávit spolu večer u filmu, nebo jen tak při popovídání, je mezi sourozenci vzácné. Prostě si na bráchu udělat čas...Jinak věřím, že se jistě najde příležitost, jak mu to budete moci skutečně oplatit. Nezapomeňte na to, jak se o Vás krásně staral a až to bude potřebovat zase on, buďte tady pro něj. To mu bude tou nejlepší odměnou. Přeji vám, ať vám tento sourozenecký vztah vydrží po celý život.
Chlapi jsou vesměs na sladké,koupila bych mu vééélkou bonboniéru nebo čokoládu a udělala dobrou večeři a ,,pokecala,,bych s ním o všem možném i nemožném,je vidět,že máte spolu pěkný vztah a ten je dobré stále utužovat.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.