Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sleva Regiojet

Od: martinn* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

občas cestuji vlakem na trase Praha - Zábřeh na Moravě. S vlaky čd cestuji s inkartou 25% včasnou za 150-180 Kč (jinak cena 200Kč). Taky jsem koukal na Regiojet kde je cena asi 185Kč. Máte někdo zkušenosti jak je to s Regiojetem a jejich kreditovou jízdenkou? Jaké tam jsou asi přibližné slevy? (např. jízdenka bez slevy 185kč, se slevou 150kč tak radši pojedu s nimi než s ČD). Na jejich infolince jsem se dozvěděl pouze jak si ji zařídit, nějaké informace a jak ji používat. Výše slevy mi bohužel nebyla schopná říci.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

1x

Dobrý den,

ona totiž sleva na kreditovou jízdenku není procentem, ale vždy na konkrétním spoji se vám ukáže, kolik stojí ten spoj s kreditovou jízdenkou a kolik bez ní. Zařídit se dá online a je to vlastně jen to číslo, které dostanete. Já si pak vyzvedla i kartičku, ale jen pro své pohodlí, není nutné ji vlastnit. Cestuji raději s kýmkoliv jiným než s ČD, štve mě principiálně jejich politika. Se službami RJ jsem naprosto spokojená (když už jedu, pak vlak Pha - Ova a zpět, příp. bus Brno - Pha) - levnější, lepší a profesionálnější než ČD. Už za ten pocit mi to stojí.

doplněno 10.02.14 23:31:

Fergi, absolutně nejde o "kafe zadarmo", ale o (konečně!) zrušení monopolní nadvlády ČD, kterou nic a nikdo nepřinutil zkvalitňovat služby. A jestliže mi někdo nabídne příjemnější (a čistší!) vlak, lepší a milejší služby za srovnatelnou cenu, nevidím jediný důvod, proč podporovat státní, špatně řízený podnik.

doplněno 11.02.14 23:06:

Martine, to zjistíte vždycky tak, že si na stránkách regiojet.cz/... zadáte konkrétní spoj, například:

jizdenky.studentagency.cz/...

a zaškrtnete možnost "náš tip - nejlevněji s kreditovou jízdenkou", například:

jizdenky.studentagency.cz/...

Pak si rozkliknete ten který čas chcete a pochopíte, proč nelze takhle jednoduše říct, "kolik je sleva". Ve vlaku jsou i jinak drahá místa podle toho, jeslti sedíte v kupé po šesti, nebo po čtyřech apod. Prostě musíte vyhledat na konkrétním spoji, jestli se vám cesta s Regiojet vyplatí, nebo ne.

mmm1234
hodnocení

0x

Většinou to vychází na 20% slevu. Ale já jezdím víc autobusem, takže u toho vlaku nevím. Myslím si, že to výjde nastejno.

fergi
hodnocení

0x
No jo. Kafe zadarmo dělá divy! Pokud dopravce nechce prozradit slevu, něco tam smrdi.

martinn*
hodnocení

Jenže když pojedu s ČD, tak mě zpáteční vyjde na 300Kč. S Regiojetem na 360Kč. K tomu ještě cestování po Praze cca 64Kč (jízdné 2x90 minut). Takže si myslím že celkem rozdíl. Proto mě zajímá, jaká je reálná cena s tou jejich kreditivou jízdenkou. Zda ji někdo používáte a jaké slevy tam jsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]