Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akutní kýla

Od: dan* odpovědí: 9 změna:
Z ničeho nic v třísle boule a bolest. Zřejmě kýla, nemá někdo zkušenost? K doktorovi se už souram.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když kýla, tak operace !

buss
hodnocení

2x

Neotálet, doktor by měl poslat na sono a popř. odběry.

hodnocení

2x

Tak držíme *palec* ať jste brzy fit !

dan*
hodnocení

Díky, prave jsem se probral z narkozy. Tu jsem zvladl v pohode bez zvraceni a tresavky. Delali mi to klasicky rezem. Boli to, ale nic co by se nedalo vydrzet.

To je prima, ať vás brzy pustí domů !

hodnocení

0x

Nebezpečné je tzv. uskřinutí střeva v trhlině bránice. Asi Vás vezmou hned na sál !:))

hodnocení

0x

Měl jsem to 2x. Operace sice bolestivá, ale jednoduchá, není se čeho obávat. Každopádně řešit co nejdříve, samo se to nespraví a při zanedbání hrozí komplikace. Nic nezvedat, nenamáhat.

dan*
hodnocení

Tak uz jsem v nemocnici a ráno pod kudlu. Co na tom muze byt bolestiveho, kdyz je to v celkove anestezii?

Operace samozřejmě nebolí, bolí to potom. Ale dá se to vydržet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]