Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem , prosím Vás nevíte někdo jak dlouho krvácí dásen po vytrhnutí stoličky? Chladím to ledem ale už plivu krev asi 5 hodin tak se chci zeptat jestli je to normální . Předem díky
Nevím, jestli to je normální. Ale vím, že jsem si dělala na radu lékaře takový tampón z gázy - nebo manželka může vypomoci a dát na ránu, zkousnout a držet. Samozřejmě být v klidu, nedělat prudké pohyby - ležet s hlavou pěkně podloženou poštářem. Já nevím, chladit ledem Vám doporučil lékař? Po trhání, co vím, to nesmí nastydnout. Tak ať to co nejdřív přejde!
Já myslím, že není. Mně když trhali moudrák, tak jsem vždycky musela čekat v čekárně, než mi to přestalo krvácet, dřív mě nepustil, jednou jsem tam teda čekala 3 hodiny, ale to ho znepokojilo a něco mi tam nacpal, aby to tolik nekrvácelo.
Pět hodin je hodně. Pokud nemáte tendenci stále do rány sahat jazykem a jaksi pocucávat a zkoušet, zda je již rána zacelena, není to dobré. Nejste náhodou diabetik?
Diabetik nejsem , nemám ani jiné problémy . No asi nezbývá než čekat a modlit se aby to přestalo . Zkusím vysadit ten led .
Ještě jsem koukala, zda neobjevím nějakou pomoc a s těmi ledovými odklady jsem se tam setkala. Ale nic jiného jsem neobjevila. Jinak ještě vyplachování šalvějí, ale to až druhý den. Asi jste ten jejich tampon vyndal moc brzy. Tak honem na gauč a do klidu - ono to přejde. Pokud by to krvácení nepřestávalo, zavolejte pro jistotu na pohotovost pro radu.
doplněno 16.04.09 15:40:Jo a nekouřit - pokud jste kuřák!
Dobrý den.
Neměl tam ten dren náhodou zustat? Mi ho dávali a na vyndání mě obědnali až za cca 3 dny. A bylo mi doporučeno 24 hodin nevyplachovat ( ani ,,nvycucávat")
A až na druhý den jsem začal LEHCE vyplachovat za použití šalvěje ,nebo propolisu a na zklidnění třeba heřmánek (chamomilu)
Každopádně poctivé ledování mi dost pomohlo-můžu jen doporučit.
A Vydržte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.