Nejste přihlášen/a.
O prázdninách na dovolené se do mě zamiloval Ital a nakonec i já do něj. Bohužel neumím ani italsky ani anglicky a on hovoří alespoň anglicky. Zatím si pouze píšeme a on chce, abych za ním přijela. Má to cenu, co tam budu dělat když mám takovou jazykovou bariéru? Má cenu v tom pokračovat?
Zdravím.Nezlobte se,ale pokud by jste byla tak zamilovaná,ak píšete,tak by jste sem nikdy nevkládala tento dotazJelikož zamilovaný člověk se neřídí rozumem,nýbrž city!
Obvykle podobné prázdninové lásky mají úplně jiný důvod. Co když se Ital chce dostat sem k nám? Pro tyhle jižní národy je to tu jako ráj a tohle je možnost, jak se chytit u nás.
A když se dostanete do Itálie, přijdete do úplně jiného prostředí, mezi cizí lidi a zvyklosti. A pokud neznáte jazyk, je to ještě o hodně horší.
Asi bych do toho nešel. Nechte si vzpomínku na letní lásku a poohlédněte se někde blíž.
Pokud se máte opravdu rádi tak již tři měsíce jste se mohla intenzivně učit italštinu a doučovat angličtinu. Tak na co čekáte!
Tito jižní ,,národové,, jsou velice přátelští, milí a pozorní a lehkomyslní. Pozor na sladká slovíčka, vy to myslíte vážně, pro ně to je nezávazný flirt.
Znám v ulici dnes již dospělou ženu, která se seznámila asi v 18ti letech s Italem. Odešla za ním, vzali se, mají dvě děti. Je to již 35 let. K rodičům přijede jednou dvakrát za rok. Nebylo to lehké, musela se přizpůsobit a vybojovat si místo ve svém novém domově a vlasti. Rodina jejího manžela ji ale měřila dvakrát přísnějším metrem.
Ale zvládla to, a manželství trvá.
Otázka je, kolik nepodařených a nešťastných vztahů proti tomuto jednomu je.
Moje rada je: nechte si tento letní románek jako krásnou vzpomínku.
doplněno 03.11.12 21:46:A kolik je Vám? Podle dotazu soudím, že hodně málo. A proč píšete, že má auto a byt, co to má s dotazem společného? Pro Vás i pro nás ztráta času!
doplněno 03.11.12 21:48:Spíš mám pocit, že se tady vytahujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.