Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyšetření močoveho mechýře - zkušenost muži

Od: puca* odpovědí: 6 změna:

Vím, že když vám najdou krev v moči, že to je peklo, protože vyšetření hadičkou sondou bo co to je, je asi hnus, ale muj přítel na toto vyšetření jde den před svatbou ... a tak si říkám co svatební noc? sex? jak vám bylo druhý den po tomto vyšetření? .. asi zažijem svatební noc u filmu co? :) :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Udělejte si svatební noc předem a nebo týden po. Po tomto vyšetření pálí chlapa celý jeho "kamarád" zevnitř a bude rád, že si dojde aspoň na malou, a nedivte se, že u toho bude řvát nebo brečet...

hodnocení

1x

Upřímně - svatební noc je jenom mýtus. Užijete si ji jindy, až bude manžel v pořádku. Skutečně důležité je jenom to, aby byl zdravý, všechno ostatní jsou prkotiny, ne?

Vyšetření možná proběhne v narkóze, aspoň u nás v nemocnici to takto dělají, otec na tom byl. Ne že by mi vyprávěl, co a jak, ale narkóza velmi zhoršila jeho Parkinsonovu nemoc, takže to vím.

martin00000*
hodnocení

1x

no já měl v močáku sondu až u ledviny a můžu říct že po probuzení jak jsem procitnul že asi umřu bolest jak sviňa ještě jsem měl napojenou hadičku asi 10 hodin aby moč protékala a potom mi ji vytahli tak to palilo ale potom to přestalo ale na záchodě jsem myslel že porodím jednak bolest a pálení tak 3-4 dni bych nechal na udravení jeto pravda nekecám

kjanik112*
hodnocení

1x

Zavedení hadičky přes úd do močového měchýře se říká katetrování, nebo také cévkování.Kdo to prožil do r. 1989, ten si opravdu při močení pak užil. Po revoluci k nám byly ze Západu dovezeny měkké silikonové hadičky, a bylo po bolesti. Minulý rok mě ji zavedli, a doktor pak řekl, že si ji mohu sám pomalu vytáhnout. Pak jsem šel močit v očekávání šílené bolesti jako kdysi. A močil jsem zcela bez bolesti, jako bych neměl nic zavedeného.

martin00000*

Tak to vám závidím ,nebo já měl ráno při močení co dělat abych nešel do kolen.Ale asi to záleží o jaký zakrok jde ale 2 až 3tí močení seto už zlepšilo ale u každého jito jinak

hodnocení

0x

Milá slečno, v manželství si sexu užijete až, až. Že to nemusí vyjít zrovna o svatební noci přece nehraje žádnou roli. No tak se podíváte na filmy a užijete si další den. Ale nic není ztraceno, k cystoskopii se přistupuje po řadě jiných vyšetření, jako jsou odběry krve, ultrazvuk apod. a pak se uvidí. Hodně se můžete dočíst třeba tady .Přeji nastávajícímu rychlé uzdravení a vám šťasné manželství !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma cévkování moči

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]