Nejste přihlášen/a.
Vím, že když vám najdou krev v moči, že to je peklo, protože vyšetření hadičkou sondou bo co to je, je asi hnus, ale muj přítel na toto vyšetření jde den před svatbou ... a tak si říkám co svatební noc? sex? jak vám bylo druhý den po tomto vyšetření? .. asi zažijem svatební noc u filmu co?
Udělejte si svatební noc předem a nebo týden po. Po tomto vyšetření pálí chlapa celý jeho "kamarád" zevnitř a bude rád, že si dojde aspoň na malou, a nedivte se, že u toho bude řvát nebo brečet...
Upřímně - svatební noc je jenom mýtus. Užijete si ji jindy, až bude manžel v pořádku. Skutečně důležité je jenom to, aby byl zdravý, všechno ostatní jsou prkotiny, ne?
Vyšetření možná proběhne v narkóze, aspoň u nás v nemocnici to takto dělají, otec na tom byl. Ne že by mi vyprávěl, co a jak, ale narkóza velmi zhoršila jeho Parkinsonovu nemoc, takže to vím.
no já měl v močáku sondu až u ledviny a můžu říct že po probuzení jak jsem procitnul že asi umřu bolest jak sviňa ještě jsem měl napojenou hadičku asi 10 hodin aby moč protékala a potom mi ji vytahli tak to palilo ale potom to přestalo ale na záchodě jsem myslel že porodím jednak bolest a pálení tak 3-4 dni bych nechal na udravení jeto pravda nekecám
Zavedení hadičky přes úd do močového měchýře se říká katetrování, nebo také cévkování.Kdo to prožil do r. 1989, ten si opravdu při močení pak užil. Po revoluci k nám byly ze Západu dovezeny měkké silikonové hadičky, a bylo po bolesti. Minulý rok mě ji zavedli, a doktor pak řekl, že si ji mohu sám pomalu vytáhnout. Pak jsem šel močit v očekávání šílené bolesti jako kdysi. A močil jsem zcela bez bolesti, jako bych neměl nic zavedeného.
Milá slečno, v manželství si sexu užijete až, až. Že to nemusí vyjít zrovna o svatební noci přece nehraje žádnou roli. No tak se podíváte na filmy a užijete si další den. Ale nic není ztraceno, k cystoskopii se přistupuje po řadě jiných vyšetření, jako jsou odběry krve, ultrazvuk apod. a pak se uvidí. Hodně se můžete dočíst třeba tady .Přeji nastávajícímu rychlé uzdravení a vám šťasné manželství !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.