Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Valentýn - umělá růže

Od: oavr odpovědí: 21 změna:

Dobry den,

Chtel jsem se zeptat ,jestli by nevadilo kdyz bych dal holce k Valentynu umělou růži? Myslite ze umela by nebylo ono? Nechci kupovat pravou v kamenne obchode ,ale pres eshop ,a samozrejmne bych koupil takovou aby byla detailně vyrobena a vypadala jak skutecna .Podle me je to i praktictejši ze umela vydrzi porad a muze si ji holka vzit i domu odemne .S tou holkou nemam zadny vztah ,jen ke me obcas chodi a mazlime se nebo libame a divame se na filmy a spi u me ,ale sex neprovozujem. Tak ji chci jen udelat radost ,a k te ruzi bych prikoupil jeste nejakou dobrou cokoladu .Myslite ze ta uměla vadit nebude? Jakou mam kdyztak vybrat podle fotek? Kolik kusu by tak melo byt? Dekuji za odpoved.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To bych se tedy opravdu neodvážil. Takové gesto by si mohla Vaše dívka vysvětlit tak, že se už nikdy od Vás další květiny nedočká! Ženy milují květiny živé a velmi rády je dostávají. Vím to z vlastní zkušenosti...

cuca*
hodnocení

1x

Já osobně si nemyslím,že kamarádka by měla radost z umělých květin. Máte pravdu, že vydrží, ale podle mě to neocení,naopak ocení živou růžičku, i kdyby byla jedna.

Je to takové "hřbitovní" ty umělé květiny.A čokoládou nic nezkazíte...

hodnocení

1x

Zdravím. Říká se sice - darovanému koni na zuby nekoukej, ale já osobně bych raději dostala živou, než umělou...A když už se rozhodnete umělou dát, pak se mi líbí více ta první...A dát symbolicky jen jeden kus..Je to samozřejmě na Vás.

hodnocení

1x

Na těch fotkách bych si tipla nejsou umělé,ale tzv.,,stabilizované růže,,jsou to živé růže s dlouhým stonkem a listy ponořené do nějakého speciálního rstoku a měly by v nezměněném stavu vydržet 2-5 let.Mám jednu doma ve vyšší,štíhlé váze už přes 2 roky a je pořád stejně krásná.Zelená barva je zelená a červený květ je stále červený.Nedává se do vody a ani se nesmí sprchovat! Sem,tam podle potřeby z ní jen lehce ofoukám prach.Sama jsem do rodiny a kamarádce kupovala už 4 takové a to v rozmezí 269,- - 350,- kč.a vždy byla tato květina kladně oceněna.Prodává se ve větších květinářstvích,celá v průhledném,plastovém obalu.Další taková růže by mně rozhodně neurazila.Často ji nabízejí v květinářství v Tescu.

Ano. Myslím, že se to jmenuje přesně tak. Stabilizované růže. Není to levna levná záležitost a vypadá krásně několik let. To je ta, co jsem poslala foto výše. Také jsem ji dostala v plastové krabici a s návodem jak se o ni strarat. Já ji tedy osprchovala, studenou vodou a rychle a ihned vyklepala vodu a nechala ve svislé poloze, tedy hlavou dolů vyschnout. Také ji mám moc ráda. Já bych se tedy opravdu neurazila, kdybych takovou růži opět od někoho dostala.

Myslím, že tady se asi mluví o nějaké plastové, nebo papírové růži, co se dává na hroby. Ale dnes jsou i jiné možnosti. A kdo to neviděl na vlastní oči, tak si bude pořád myslet, že umělá růže je hnus. Ale ještě musím dodat k umělým květinám. Koupila jsem kdysi v cizině "pukét" pivoněk do výlohy obchodu. Tenkrát jsem zaplatila 300 Fr. franků, ještě nebyly eura. Byly nádherné, jako živé a vydržely mi patnáct let. Dvakrát do roka jsem je vykoupala v mydlinkách na nádobí a nechala uschnout. Dokud se jich lidi nedotkly, mysleli si, že jsou "živé". Takže ono všechno záleží na kvalitě, která se rovná ceně.

oavr
hodnocení

Jakou mam kdyztak vybrat podle fotek?

livouk.cz/...
livouk.cz/...

Valentýn - umělá růže
Valentýn - umělá růže #2

greenbull*
hodnocení

0x

Když už tak kupte živou ruži která je nastříkaná speciálním roztokem, měla by vydržet minimálně dva roky. Takže vydrží a bude to prává růže.

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Chtít obdarovat kamarádku je moc hezké. :) Za ženy Vám také říkám - umělou NE. Podle toho, jak popisujete Váš vztah, bude jeden živý květ ideální (nemá symbolizovat věčnost, ale fakt, že teď je to prima). ;)

hahanaj*
hodnocení

0x

já bych tedy umělou nekoupila a nai nechtěla dostat - stačí jedna živá růže

hodnocení

0x

Dát květinu dívce je moc milé, ale nikdy ne umělou ! To je opravdu nevkusné !

Jo, dejte ji kytku z umělé hmoty. Až Vám ji otříská o hlavu, budete cítit, že to bylo špatně. Jestli si rostlou růži bude chtít nechat, může si ji usušit.

hodnocení

0x

Ano,je to krajně nevkusné :( Což takhle koupit krásnou,kvetoucí květinu v květináči?Ta slečně vydrží dle její péče :) Zrovna tak,jako v Pyšné princezně :-D

hop®
hodnocení

0x

Nene, umělý kytky NE! *stop*

Valentýn je svátek zamilovaných a Ty ji evidentně nemiluješ, jen jí chceš udělatc radost! Takže nejlépe žádný dárek, nejste zamilovaní partneři! A jestli jí chceš udělat radost, tak něco praktičtějšího, třeba přívěšek na klíče se srdíčkem nebo něco podobného, jen jako symbol, že ji máš rád (- jako kámoš), nebo v tomhle spíš nějaký symbol štěstí, kominíčka nebo delfínka...

Přemýšlím, že svému kamarádovi, do kterého jsem zamilovaný, jako dárek pošlu nějeký finanční obnos na náš společný Paypal, ať si může koupit zas nějakou novou hru. Já ho miluju, ale sexuální vztah nemáme - v tom jsou tyto vztahy velmi podobné. Určitě ho tímhle svým praktickým dárkem potěším víc, než jiným nápadem. Kdybych mu poslal umělou kytku třeba kurýrem, tak je schopnej za mnou přijet a omlátit mi ji o hlavu...

doplněno 09.02.14 20:55:

A radši ani ne rostlou, v květináči. Sice to je trvanlivé, ale v případě problémů to tím květináčem dost bolí...

hodnocení

0x

No já osobně nevím, jestli bych byla nějak naštvaná za umělou růži. Asi budu divná, ale moc se mi líbí ta první a chtěla bych klidně tři takové. A to květiny miluji a mám jich doma šelijakých plno a na zahradě růže samozřejmě, ale v zimě nekvetou. Také jsem asi před třemi lety dostala od kamarádky tu "živou" růži, co vydrží a nikdy nezvadne. Vůbec jsem se nezlobila a mám ji až doteď. Právě jsem ji vyfotila, posílám. Vždycky když na ni kouknu, na kamarádku si vzpomenu a to je dost často. Máme k sobě hodně daleko, tak se vidíme třeba jednou za rok.

doplněno 09.02.14 20:47:

Já bych jí tu umělou klidně koupila s tím, že je na věčnou památku. A myslím si, že pokud bude kvalitní a krásná, ta růže, tak to třeba bude pro Vaši kamarádku to samé, co pro mne. Životní osudy Vás třeba rozdělí a jí bude ta nevadnoucí růže stále připomínat ty hezké chvilky, co jste spolu prožívali. Živá růže zvadne, čokoládu sní...

Valentýn - umělá růže #3
3axel

slyším prvně :) o živých růžích, co vydrží dlouho.. kde se dá taková koupit , mojí mamce by udělala radost, to vím :)

Koupila ji v Praze v nějakém specializovaném obchodě. Ale zeptám se a napíši adresu.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Umělou v žádném případě. Co takhle živou a trvanlivou?

darpre.cz/...

No ano Ládine, to je právě ta na fotce. Sice tam bylo napsáno, že vydrží minimálně dva roky, ale já už ji mám víc jak tři roky a je pořád krásná. Občas ji osprchuji, protože se na ni usadí prach.

doplněno 09.02.14 22:26:

Teď jsem se koukla a vidím, že tam je nějaká pozlacená. Tak to pardon, já mám obyčejnou...

hodnocení

0x

Probůh, to už jsme na tom tak špatně, že si navzájem dáváme umělé květy? (bez ohledu na hloubku či kvalitu vztahu).

I na hrob bych si to velmi, velmi rozmýšlel.

Tak nic ve zlém, ale takto opravdu ne, ne a zase ne.

doplněno 09.02.14 23:49:

A ještě si neodpustím menší štulec:

Nejsem příznivec importovaného svátku sv. Valentina - patrona všech zamilovaných vždycky jsme se bez něj obešli... a kolik těch pěkných vztahů bylo.

Ale: říkáte, že se spolu scházíte, archaicky řečeno se asi miliskujete ale bez soulože. Tak jste sakra zamilován, či nikoli, že chcete toho sv. Valentina připomenout a uctít?

Pokud v tom nemáte jasno, nedrážděte hada bosou nohou prostřednictvím umélé růže !

hodnocení

0x

Z umělé květiny /či květin/ bych opravdu radost neměla. Nic na tom nemění, že nejste partneři a nic spolu nemáte. Ale umělá mi připadá vhodná na hřbitov, kam tak často nejezdím, vypadá zdálky vcelku dobře, občas se u pumpy opláchne a vydrží třeba rok.

Jako dárek bych zvolila květinu živou. Pokud nemáš moc peněz - koupila jsem si v sobotu v Kauflandu svazek 10 řezaných poupat narcisů. Stály 29,90, je jich plná váza, doplnila jsem je větvičkami lísky /jehnědy/, postupně mi rozkvétají a mám z nich velikou radost. Vypadají nádherně - jako když už přichází jaro!

Ty rostlé růže, co vydrží 2 roky, jsem viděla v Globusu v takových krabičkách z tvrdého celofánu, /cena okolo 700 Kč za kus/, ale přece jen už je to jiné, takové nabalzámované, než ta skutečně jen rostlá a uříznutá.

Žena má ráda všechno pravé: Když květinu, tak rostlou, když kabelku, tak z pravé kůže, když prstýnek, tak z pravého zlata, když čokoládu, tak pravou švýcarskou...*smich* Nemáte to s námi, vy kluci, lehké! *tanec* Jaga.

hodnocení

0x

Kup čokoládovou růži! cokoladovepokuseni.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Valentýn

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]