Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HA, špinění a sex bez kondomu

Od: trubka* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, dnes jsem si vzala 10. pilulku z mého prvního platíčka hormonální antikoncepce. Beru pravidelně, všechno by mělo být v pohodě. V příbalovém letáčku je psáno, že při správném užívání jsem chráněna od druhého dne. Pokud bych si vzala první prášek až 2. den menstruace, ještě následujících 7 dní jsem se měla chránit i kondomem. Tím pádem bych už zítra (11. den užívání) měla být určitě chráněna, ne?

Trošku mě mate, že špiním, ale to je prý v prvních 3 měsících normální. Můžu mít tedy už sex bez kondomu?

Děkuji moc. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Zdravím, první měsíc užívání nemusí nová ha fungovat 100% a doporučuje ještě kondom. Stejně tak při užívání antibiotik.

Špinění je opravdu zcela normální, hormony se holt potřebují ustálit:)

cuca*
hodnocení

0x

Ahoj.ano spineni je normalni ,zrejme ma telo zmatek z tech pilulek, ale nejsem doktorka, jen domnenka.

Vydrz, v letacku sice pisi odkdy jsi chranena, ale tech par kondomu jeste prezijete :)

sex bez kondomu nech az po menstruaci, az zacnes brat dalsi plato.PRO JISTOTU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]