Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správná hygiena

Od: psgi odpovědí: 6 změna:
Ahoj, mám problém s hygienou. Musím si často mýt žalud a predkozku. Jenomže vodou to nestačí a obyčejné mýdlo nebo sprchový gel kvůli pH vysušuje pokožku a pálí to. Je to trochu trapné ale chci se zeptat, jestli můžu pro mytí zaludu použít přípravky pro ženskou hygienu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
cuca*

Dobrá volba, moje sestra, která nedá na přírodní léčiva i kosmetiku dopustit, také používá celou řadu přípravků od A...U, no a domnívám se, že když zajdete do lékárny a řeknete si o výrobek pro pánskou intimní hygienu, že něco také najde.

Je přece nějaká rovnoprávnost ne? Tak tomu snad bude i u iintimní hygieny :) A dámské bych radši nedoporučovala, i ty rozdělují do různých věkových kategorií, tak v tom nějaké rozdíly budou...

hodnocení

0x

Toto si řádně pročtěte: nasedetatko.com/... A pak,kupujte na zmíněné adrese:"Mýdlotéká u třech lilií."Jsou to poze mýdla přírodní ;)

hodnocení

0x

Asi má Wamp pravdu, ale asi se dá použít jakýkoli olejíček na který nejste alergický.

ivik*
hodnocení

0x

Já tedy nevím, nejsem chlap, ale umývat se olejíčkem? Kdyby se olejíček dostal pánovi do močové trubice, nevím, jestli by netancoval čardáš.Já bych zkusila gel pro ženský,ale raději bych ho trochu zředila, aby se to vyzkoušelo...

hodnocení

0x

Zkuste LACTACYD,v Kaufu nebo v drogerii Teta bývá v akci za dobrou cenu,jinak 200ml asi 80,--100,-má vyvážené Ph a je na mléčné bázi,jsem alergik a nic jiného bych sama nesnesla! Myslím,že vám rozhodně neublíží.:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]