Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmíňuji třeti osobu

Od: hurja* odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Chtěl jsem se zeptat zda někdo neví co to znamená? Že při dialogu...vždy řeknu nějakou větu...ihned si uvědomím že to není spravné...a ihned nahlas řeknu třeba...Mirďo,takhle si to neměl podat... A přítelkyně vždy na mně kouká co to znamena? :-D Neví nahodou kdo nebo kde mi to někdo vysvětlí? Jsaký to má podtext? Děkuji. Nejlepe přes internet...nechci nikam chodit na psychlogem atd...děkuji :) Nebojte...mám to pod kontrolou :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Myslím si, že je naprosto normální, když promluvíme sami na sebe. Není ani co řešit a ani co léčit... ;) M

hodnocení

0x

Možná je to jenom takový zlozvyk. Moje kolegyně zase mluví o sobě ve třetí osobě: "Včera bylo hezky, tak šla Jana se psem ven..." Nechce tím říct nic mimořádného, jenom tak ozvláštní jednoduché sdělení. Myslím, že takovou drobnou úchylku má spousta lidí.

hujer123*
hodnocení

0x

Jestli to máš pod kontrolou, tak to prostě neříkej a nedávej přítelkyni důvod k údivu.

BTW doufám, že se vaše přítelkyně nejmenuje irena

Zmíňuji třeti osobu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]