Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snížení váhy

Od: lux* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

je mi 19 let. Jsem 186 cm vysoký a dnes odpoledne mi váha naměřila 64kg, což je naprosto příšerný. Před půl rokem jsem ještě měl 74...před 24 hodinami mi váha ukázala 67. Je absolutní že za tuto dobu jsem shodil 3Kg...pokaždý to bylo jen v trenkách a po vymočení. Nemám peníze abych se zasypal jídlem jak každý na internetu radí. Jím když dostanu hlad. nějaký specifický jídelníček nemám a taky by bylo těžké ho dodržovat. Ke stravě si ještě občas dám salko (to levnější) a stejně je to k prdu. Můj výdej je směšný...skoro nic nedělám, kromě práce a ta také není nějak hodně fyzicky náročná, tak středně. Nevíte co mám dělat? Budu rád za každé vaše zkušenosti, ještě jsem se neradil, ale už to zachází moc daleko. Jsem pro jakkékoliv řešení

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, nějak tomu nevěřím. To snad poznáte na těle, ne? Váha není tak důležitá, ale vlastní pocit a pohled na tělo. Mimochodem, tu váhu, na které se vážíte vyhoďte a kupte si lepší a přesnější - tam bude asi ta chyba. Zdravím!

doplněno 08.02.14 18:14:

Pokud máte opravdu tento problém, tak si zajděte k lékaři a on Vás zváží a vyšetří.

doplněno 08.02.14 18:53:

Já to nechci zlehčovat, ale já prostě na sobě poznám, když přiberu nebo zhubnu.

A to ani na váhu nemusím vstupovat. Možná to je problém, že Váš organismus zadržuje hodně vody a jindy ne. Sledujte, zda máte např. úbytek svaloviny nebo kolik cm máte v pase. A tu jinou váhu si alespoň vypůjčte.

doplněno 08.02.14 21:09:

lux - ta Vaše spotřeba tekutin je opravdu hodně velká. Snad se uvádí doporučené množství okolo 2 litrů denně (za horka více). Také asi záleží, kolik tekutiny opět to tělo vyloučí. Chtělo by to tu návštěvu lékaře, aby vyloučil nějakou chorobu. Já jen vím, že žíznivostí se snad projevuje cukrovka, ale tím Vás nechci strašit.

lux*
hodnocení

Děkuji, zkusím váhu u rodičů, na té sem se vážil dlouhodobě. Pokud i ta ukáže toto, pak si zajdu k lékaři

lux*
hodnocení

Teď mě tak napadlo, nemůže to mít i souvislost s tím že fakt hodně piju? vypiju za den tak 5 litrů tekutin...

mettaxa*
hodnocení

Ještě bych dodal, že ta váha mi šíleně lítá v kilech za den prostě, je normální? Přdvčírem jsem měl 65, včera 67 a dneska 64...normálně mi to skoro vyrazilo dech...

pohanka*
hodnocení

0x

Dojděte si na internu, ať se Vám podívají ultrazvukem /sonografie/ na štítnou žlázu. Potom případně laboratorní vyšetření. Někdy se na štítnou žlázu zapomíná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]