Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes se mi stala nepříjemná věc - omylem jsem složenku z úp hodila spolu s knihami do sběrného boxu knihovny. Bohužel složenka je jen do 9.2. a box se vybírá až v úterý. Neví někdo jestli to úp pošle znovu, pokud si peníze nevyzvednu?
Děkuji za odpovědi.
Jděte spíš na poštu a řekněte že složenka měla přijít a nepřišla a že se zřejmě ztratila. To se stát může. Udělají duplikát nebo tak něco... Vím, že jsem to kdysi řešila také. Zavolejte si na info linku pošty, poradí vám
Proč by měla Jana říkat, že složenka nepřišla? Složenky jsou dnes evidované podle svého kodu /podací čísla atd./ přes počítač. Je snadno vyhledatelné, že ten a ten den měla na pochůzku doručovatelka pro tohoto adresáta složenku. Pak bude popotahovaná, kam ji dala. Doručovatelka bude tvrdit, že ji vhodila dobře a bude to pravda. Ale stejně se to bude řešit. Jestli to adresát nevyhodil s reklamními letáky. Moc se přimlouvám, aby se to tím, že složenka nepřišla neřešilo. Vrhá to nejen špatný dojem na tu doručovatelku, ale i na poštu. Vidíte, ačkoliv jsem na neschopence s psychickým zhroucením, kvůli přetížení na pošte, tak na poštu nedám dopustit. Též se může stát, že z boxu to někdo vytáhne a zneužije data. Může se pokusit o podvod. Takže určitě z boxu vyndat a buď vrátit na poštu, nebo prokazatelně zlikvidovat - spálit apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.