Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzeni o vyssi prijmu

Od: citanek* odpovědí: 6 změna:

Chci se zeptat, mam schvalene splatky. Ale uverova spolecnost pres kterou to mam, chce potvrzeni o vyssi prijmu, jde o to, ze jsem ve zkusebni dobe, smlouva na neurcito, ale ve zkusebni dobe, lze vystavit potvrzeni o vyssi prijmu, kdyz jsem ve zkusebni dobe?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den. Ano, potvrzení vystavit lze. Rozhodující je, že máte sjednanou smlouvu na dobu neurčitou.

buss
hodnocení

2x

Co by tomu bránilo? Jen ochota firmy, už jste ji požádal?. A to jim nestačí vyplatní pásky?

hodnocení

2x
Dobrý večer,
potvrzení o VÝŠI příjmu by Vám zaměstnavatel vystavit bez ohledu na to,že jste ve zkušební době.

jm*
hodnocení

1x

Dobrý den.

Potvrdil to lze, s tím by neměl být problém. Akorát to, že jste ve zkušební době,může být pro banku problém k poskytnutí uvěru.

cuca*
hodnocení

0x

Ja vim, ze dnesni doba je zla, ale je rozumne si v te zkusebni dobe tu pujcku vzit? Nechci nijak nic privolavat, ale v dnesni dobe není zadna prace jista a zkusebni doba je zradna.jestli chapete, jak to myslim

Potvrzeni vam jistě vystaví . Jestli jste uz nejakou vyplatu mel (a).nevim jestli tam je kolonka zkusebni doba.nepredpokladam

?

citanek*
hodnocení

Nejde o pujcku, jen o lednicku na splatky, kterou potrebuji a nezkousel jsem to ve firme, prvne jsem se chtel jen poradit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]