Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,
ráda bych znala názor nestranných lidí, kteří mě neznají na tuto věc.
Mám vystudovanou obchodní akademii, maturitu z EKO, ÚČE atd. Momentálně pracuji v jedné lisovně plastů v nepřetržitém provozu , ale rozhodně to není práce , která by mě naplňovala . Proto hlídám různé nabídky prací a zadařilo se , tudíž zítra jsem pozvaná na pohovor na místo prodejce partnerské prodejny T-Mobile. Začínám mít ale pochyby ... O sobě atd. Jestli když změním zaměstnání, zdali budu práci zvládat a nebudu např. vyhozena ve zkušební době atd. Tady je to přece jen jistota.
Myslíte, že bych měla odhodit strach stranou a udělat pro získání místa vše nebo raději zůstat u jistého zaměstnavatele?
Díky moc za veškeré názory
Možná by jste na sobě měla začít víc pracovat máte maturu dnes v lukrat.oboru ,učto- nevím z jakého jste kraje,ale o učetní je všude velký zájem. Rozhodně se nebojte změny čim víc praxe tim to pak bude jen a jen lepší.
I když se říká, že účetnictví je takové "suché" a nezáživné, myslím si, že s vaším vzděláním byste se lépe uplatnila tam. Oni ti prodejci všech tel. operátorů musí mít "huby plechové", musí umět s lidmi manipulovat a dostat je, kam potřebují. Je to taková práce - kapku nefér, vím, že bych mohla nabídnout lepší, levnější řešení, ale přitlačím a povychvaluju to dražší. Tím je nepomlouvám, prostě to tak je, jsou k tomu školeni. Pusu nezavřít a mluvit a mluvit a zákazníka prostě ukecat. Aby vzal to, co oni chtějí.
Být ve firmě účetní, uděláte si své, jdete domů a nebolí Vás pusa.
S tím ukončením současného prac. poměru je to složité. Když podáte výpověď teď v únoru, budete volná až od 1. května. A oni asi chtějí nástup hned. Znám to z vlastní zkušenosti. Práce na lince, nevážili si nás, nadávky, stres, ale když jsem sehnala lepší místo a potřebovala odejít, nešlo to, až za 2 měsíce. Věděli, že tím mě nejvíc potrestají. Nový zaměstnavatel na mě tak dlouho čekat nemůže, u starého pak skončím a třeba zůstanu bez práce. Mají to dobře zařízené. Nakonec mi pomohla závodní lékařka, jsem diabetik, mám hypertenzi, což je pravda a tak mi napsala, že v tom podniku nejsou pro mě vhodné pracovní podmínky. A skončila jsem ze dne na den. Ale byly to nervy.
Přeji Vám rozumné rozhodnutí a kloudnou práci, která Vás bude bavit. Jaga.
Pises, ze te to v soucasne praci nebavi, takze rozhodnuti, jestli hledat neco jineho (=odejit ze soucasne firmy) nebo ne, uz jsi udelala. Kdyz do te nove nabidky nepujdes, tak si to budes za par dni v soucasne praci vycistat.
Samozrejme, ze v nove praci za 3 mesice (zkusebka) byt nemusis, ale da ti to moznost pokusit se o neco jeste novejsiho, misto toho, aby jsi porad byla nekde, kde te to nebavi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.