Nejste přihlášen/a.
Ma jit k soudu jako svedek.Uz jsem vypovidal na policii.To mi prijde jen dopis s pozvankou ne?Kdyby me treba dali prestupek nebo prehodnotili na trestny cin tak prijde taky dopis?
Přestaň zakládat stále nová témata se stejným dotazem!
To by hlavně bylo jiné řízení. Řízení, kde jste jako svědek, se týká obžalovaného - řidiče. Proti vám by muselo být zahájeno stíhání zvlášť a to by vám dali vědět, to mi věřte. Ale jak odkazuje Lidka, to už to bylo. Vy nám snad nevěříte
Já jsem sice dost trpělivá a chápala bych, že někdo nedokáže správně formulovat, co vlastně chce od nás vědět. Ale tento případ martini mi připadá, že si z nás milý hoch dělá šprťouchlata. Už jsem se ho na to asi při 13. dotazu ptala, ale odpovědi jsem se nedočkala. Naopak zde přistál další shodný dotaz. Takže já končím a odpověděla jsem pouze odkazem na jednu obdobnou otázku. Ode mne hoch už neuvidí ani "ň"! A to chce jít k policii?
Beru na vědomí, že to nebyly srandičky. To by byla pro všechny zbytečná ztráta času, když každý poctivě odpovídá. Ten guláš byl právě proto, že byly otázky kladeny postupně a týkaly se především té nehody. Takže příště si to raději trochu sesumírujte do jedné kloudné otázky a z odpovědí na jedném místě si uděláte slušný obrázek co a jak. Každému se snažíme nějak pomoci, ale z těch Vašich otázek jsem měla už divný pocit, zda se nejedná o nejapný žertík znuděného puberťáka!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.