Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Predvolani svedka - jake informace postou?

Od: walktall* odpovědí: 7 změna:

Ma jit k soudu jako svedek.Uz jsem vypovidal na policii.To mi prijde jen dopis s pozvankou ne?Kdyby me treba dali prestupek nebo prehodnotili na trestny cin tak prijde taky dopis?

výtka
Upozornění od sys maverick 15. 04. 2009 22:51:21

Přestaň zakládat stále nová témata se stejným dotazem!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

4x

To by hlavně bylo jiné řízení. Řízení, kde jste jako svědek, se týká obžalovaného - řidiče. Proti vám by muselo být zahájeno stíhání zvlášť a to by vám dali vědět, to mi věřte. Ale jak odkazuje Lidka, to už to bylo. Vy nám snad nevěříte:(

lidka*

Já jsem sice dost trpělivá a chápala bych, že někdo nedokáže správně formulovat, co vlastně chce od nás vědět. Ale tento případ martini mi připadá, že si z nás milý hoch dělá šprťouchlata. Už jsem se ho na to asi při 13. dotazu ptala, ale odpovědi jsem se nedočkala. Naopak zde přistál další shodný dotaz. Takže já končím a odpověděla jsem pouze odkazem na jednu obdobnou otázku. Ode mne hoch už neuvidí ani "ň"! *smich* A to chce jít k policii? *vtip*

martini*
15.04.09 22:47

*placni*

celp*
hodnocení

4x

Člověče co vlastně chceš vědět?Motáš se svým dotazem pořád dokola.Nejlépe bude počkat až tě orgány činné v trestním řízení obešlou a tam se dozvíš všechno na 100%.

lidka*
hodnocení

2x

walktall*
hodnocení

Sorry ze sem se ptal vicekrat ale jako neznaly sem v tom mel gulas.Dik za odpovedi.

lidka*

Beru na vědomí, že to nebyly srandičky. To by byla pro všechny zbytečná ztráta času, když každý poctivě odpovídá. Ten guláš byl právě proto, že byly otázky kladeny postupně a týkaly se především té nehody. Takže příště si to raději trochu sesumírujte do jedné kloudné otázky a z odpovědí na jedném místě si uděláte slušný obrázek co a jak. Každému se snažíme nějak pomoci, ale z těch Vašich otázek jsem měla už divný pocit, zda se nejedná o nejapný žertík znuděného puberťáka! *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]