Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje práva a VS.Konec blokace exekuce

Od: pepinos odpovědí: 2 změna:

Dobrý den mám dotaz, měl jsem nějaké exekuce.Exekutoři mne zablokovaly účet a účet byl v bance cca -30 000,-Kč, po půl roce tedy po 6.měsících mne náhle začaly na moji adresu chodit nabídky od banky- predschvaleny kontokorent atd...

Ucet je jiz v minusu puze 300,-Kč, chci se tedy zeptat znamená to tedy že účet již exekutor nesmí zablokovat a že si na něj mohu zase posílat platby a normálně je vybírat?

Další otázka je může mne jíný exekutor opět zablokovat účet? Děkuji chci mít pouze jistotu toho abych měl měsíčně alespoň na náklady a na jídlo, do této chvíle jsem všechny finance posílal ke známým a poté si je od nich vybíral, exekuce platím splátkami. děkuji az rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Nabídky chodí kdekomu bez ohledu na exekuce. Jistě ještě neskončila. Ano, další může, ale měl by vědět, že již jiná probíhá. Dyť někteří mají kopu exekucí. Kdo přijde první ...

aaa12345
hodnocení

0x

Dobrý den, o blokaci účtu je nejlepší se informovat v bance. Tam Vám sdělí, zda je účet pořád zablokovaný pro exekuci. Pokud již bude odblokovaný, můžete používat. Pokud budete mít další exekuci opět Vám půjdou v první řadě na účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]