Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimní boty, vložka se shrnuje, co s tím?

Od: anzionka® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám zimní boty od značky Lasocki, typu vizte fotku. V botě jsou navolno umístěné vložky, které se dají vyndat. Problém je však v tom, že se mi jedna vložka, v levé botě, při chuzí mačka směrem jakoby k patě. Prostě nedrží na svém místě. Povrch boty pod vložkou je docela hladký. Pravá vložka je v pohodě, zlobí jen ta levá. Nyní jsem ji vyndala a lisuji ji pod velkou kupou knih, ale pochybuji, že by to mohlo pomoct. Přemýšlela jsem o přilepení vložek, třeba sekundovým lepidlem, ale to bude dost obtížné, nemyslíte? Jako přesně se do té boty trefit. Máte někdo nějaký nápad co s tím? Dost mě to obtěžuje, chodit s jednou vložkou úplně pokroucenou a nacpanou u mé paty. Díky moc.

Zimní boty, vložka se shrnuje, co s tím?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Anzi, to není možný*smich*, minulý týden jsem stejnou věc nechala opravit, taky mě to strašně iritovalo. ekunďákem jsem se neodvážila. Skoč nad prodejnu Baťa na Horním nám., je tam šikovný obuvník, hned za rohem, do druhého dne to přilepí, cena 10,- kč :).

doplněno 06.02.14 13:51:

Néni zač:) Valila jsem oči, když jsem si pro boty přišla a on povídá "deset korun"*smich*

hodnocení

Tak to je fakt náhoda! :) Vím, kde je ten obuvník, ale vůbec mě nenapadnul. Nevím proč, přitom jsem tam minulý rok nesla mamce boty na opravu. Díky moc. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]