Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasek po sexu proti otehotneni

Od: lujik odpovědí: 15 změna:

dobry den prosim poradte jak se nazyva prasek ktery si vezmete do urcity doby po sexu bych neotehotnela.dekuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

0x

Postinor. Ale v lékárně ti ho jen tak nedají. Je potřeba recept od gynekologa. Je možné zajít i na pohotovost. V některých nemocnicích se ale dá koupit, třeba i na vrátnici.

lujik
hodnocení

a do kolika hod.se to musi vzit?dekuji za odpoved

POSTINOR-2 se používá k prevenci otěhotnění jako nouzové kontraceptivum u žen, které měly v posledních třech dnech (72 hodinách) nechráněný pohlavní styk

martan37*

*hej*nespoléhala bych na 72h,ale hned do několika hodin!

jana5545*

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, ve kterých nemocnicích se dá postinor koupit přímo na vrátnici? Díky

martini*
hodnocení

0x

Ale čím dříve, tím zaručenější účinek. Není to 100%. Příště myslet více dopředu, nosit v peněžence kondom nebo aspoň Pharmatex vaginální globule ( volně prodejné)- zavedou se do pochvy před stykem, ale taky bych jim 100% nevěřila a neochrání tě před nemocemi. Takže kondom lepší v každém případě. Na chlapa není radno se v tomto směru ohlížet

monikakacova

PROSIM VAS MAM TAKOVE PROBLEMI NEMUZU OTEHOTNET MOHLA BISTE MI PORADI MESICKI MAM PRAVIDELNE ALE NEMUZU O TEHOTNIT MOHLA BISTE MI PORADIT BILO BI MOZNI JEJAKE PRAŠKI PROTI TOMU MAM ZAJEM OTEHOTNIT BILA BI RADA KDIBI STE MI PORADILA MOC VAS PROSIM CEKAM NA VASI ODPOVET ODEPISTE DEKUJI MOC

hanule11

ty si děláš tady na poradne srandu nebo co? nejdříve se nauč český jazyk- udělej si nějaké vzdělání, to aby jsi se nestratila. a pak Bež zakládát rodinu..

niro

NESTRATILA :D:D:D:D pak kdo se ma neco ucit:D

To bude hit měsíce.

leona*

muzu se zeptat nevite jaky sou prasky nato abych otehtnela skousime to uz dva roky a porad nic deuji za odpoved

speci

nic mi nerikejte mne ten pitomej kondom prasknul hmmm

washek
hodnocení

0x

a kolik tak stoji?

chocky

jo tag to by me taky zajímalo kolik ty prášky stojej...?

ordinace.cz/...

Podle tohoto odkazu nic... asi na předpis jsou zadarmo a bez předpisu je nedostaneš...

doplněno 12.10.09 19:48:
Hlavní informace:0059377 POSTINOR-2 POR TBL NOB 2X0.75MG

Indikační skupina:17 Kontraceptiva
ATC 4. úroveň:G03AC Progestiny
ATC plná:G03AC03 Levonorgestrel
Držitel rozhodnutí:GDB-H Gedeon Richter Plc., Budapešť Maďarsko
Výrobce:Gedeon Richter Plc., Budapešť Maďarsko
Registrace:R Aktuální registrace
Typ registrace:N Národní
Registrační číslo:17/ 834/99-C
Výdej:R Je vázán na recept
EAN:5997001311165
Exspirace:60
Cena CÚ SÚKL k 1.10.2009:N
Orientační [*smluvní] cena:
Limit prodejní ceny:495.04 Kč
Maximální úhrada pojišťovnou:
Úhrada pojišťovnou:Hradí pacient N
Započitat. doplatek:X nezapočítává se do limitu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]