Nejste přihlášen/a.
dobry den prosim poradte jak se nazyva prasek ktery si vezmete do urcity doby po sexu bych neotehotnela.dekuji
Postinor. Ale v lékárně ti ho jen tak nedají. Je potřeba recept od gynekologa. Je možné zajít i na pohotovost. V některých nemocnicích se ale dá koupit, třeba i na vrátnici.
POSTINOR-2 se používá k prevenci otěhotnění jako nouzové kontraceptivum u žen, které měly v posledních třech dnech (72 hodinách) nechráněný pohlavní styk
Ale čím dříve, tím zaručenější účinek. Není to 100%. Příště myslet více dopředu, nosit v peněžence kondom nebo aspoň Pharmatex vaginální globule ( volně prodejné)- zavedou se do pochvy před stykem, ale taky bych jim 100% nevěřila a neochrání tě před nemocemi. Takže kondom lepší v každém případě. Na chlapa není radno se v tomto směru ohlížet
PROSIM VAS MAM TAKOVE PROBLEMI NEMUZU OTEHOTNET MOHLA BISTE MI PORADI MESICKI MAM PRAVIDELNE ALE NEMUZU O TEHOTNIT MOHLA BISTE MI PORADIT BILO BI MOZNI JEJAKE PRAŠKI PROTI TOMU MAM ZAJEM OTEHOTNIT BILA BI RADA KDIBI STE MI PORADILA MOC VAS PROSIM CEKAM NA VASI ODPOVET ODEPISTE DEKUJI MOC
ty si děláš tady na poradne srandu nebo co? nejdříve se nauč český jazyk- udělej si nějaké vzdělání, to aby jsi se nestratila. a pak Bež zakládát rodinu..
Podle tohoto odkazu nic... asi na předpis jsou zadarmo a bez předpisu je nedostaneš...
doplněno 12.10.09 19:48:Indikační skupina: | 17 Kontraceptiva |
ATC 4. úroveň: | G03AC Progestiny |
ATC plná: | G03AC03 Levonorgestrel |
Držitel rozhodnutí: | GDB-H Gedeon Richter Plc., Budapešť Maďarsko |
Výrobce: | Gedeon Richter Plc., Budapešť Maďarsko |
Registrace: | R Aktuální registrace |
Typ registrace: | N Národní |
Registrační číslo: | 17/ 834/99-C |
Výdej: | R Je vázán na recept |
EAN: | 5997001311165 |
Exspirace: | 60 |
Cena CÚ SÚKL k 1.10.2009: | N |
Orientační [*smluvní] cena: | |
Limit prodejní ceny: | 495.04 Kč |
Maximální úhrada pojišťovnou: | |
Úhrada pojišťovnou: | Hradí pacient N |
Započitat. doplatek: | X nezapočítává se do limitu |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.