Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci slečnu že školy

Od: poop odpovědí: 4 změna:
Ahoj líbí se mi Jena slečna že školy a chci ji, dneska už jsem to načal tak jak uspět? Jsem o. 3 roky mladší. Snesl bych ji modre znebe a jsem pro úspěch ochoten riskovat vše je ji 18.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
Pokud nejsi něčím obzvlášť výjimečný tak nemáš šanci, prostě tě vidí jako dítě

hodnocení

0x

Ahoj. Důležité je, co chce ta slečna. Pokud je jí 18 a Tobě 15 pak to vidím spíš jen na kamarádství. Ale neznáme ji a do hlavy jí nevidíme. Když jsi to načal, pak jistě víš, jak se tvářila, jak se na Tebe dívá atd..

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Tak předně jí musíš něčím zaujmout. Jdi za ní a zeptej se jí, co si myslí o tom, že stará stodola dobře hoří. Budeš jí připadat drzej, ale o to jde. Holky v tomhle věku nechtěj zakřiknutý chcípáčky, ale energický přidrzlý kluky. Jak před ní začneš rudnout a koktat, skončil jsi.

iz*
hodnocení

0x

Na blbosti se jí radši neptej, to bys rovnou zazdil, cos už načal. Pokračuj, jak jsi začal ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]