Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka ex

Od: butcherbay odpovědí: 6 změna:

Ahoj,
měl bych na vás takovej menší dotaz, ale abyste pochopili oč jde, musím tu napsat i předešlé události. Doufám, že vám to nebude vadit, ale už jsem vážně bezradnej.

V srpnu 2013 jsem se v autobuse seznámil s jednou 19ti letou slečnou, která byla opravdu krásná, dali jsme se do řeči a během týdne jsme se drželi za ruce, líbali a pokračovalo to plnohodnotným vztahem. Jmenovala se Iva. V září mě pozvala (jako řidiče) na fesťák, společně s jejími dvěma kamarádkami. Tak jsem na to kývnul. Tam jsem poznal jednu z jejích kamarádek, Lucku. Byla hrozně hezká a milá, ale nevěnoval jsem jí moc pozornosti. Za ten den jsem o ní ale zjistil pár jejích zálib.
Jak čas plynul, Lucka se zamilovala do bratra od Ivy, do Honzi (tou dobou jsme s ním už byl kamarád). To bylo asi někdy koncem října. No a začali spolu chodit.
Já jsem bla stále bláznivě zamilovaný do Ivy, ale v listopadu přišla první hádka, protože se mě Iva snažila změnit. Povedlo se jí to, usmířili jsme se a vše bylo v pohodě, až do silvestra. To jsme měli jít slavit do jednoho klubu (ale na klub já moc nejsem), ale ještě předtím jsme byli u jejích přátel na návštěvě a docela mě tam opili, takže do klubu už jsem šel s docela rozmazaným viděním. Bylo mi nakonec tak špatně, že jsem nepřežil ani do půlnoci a Iva, ač nechtěla, byla naštvaná, tak mě doprovodila domů a půlnoci jsme strávili u nich. Pak se mnou pár dní nemluvila. Po tom, co mi odpustila jsem se musel omluvit, protože si všichni mysleli, že jsem simuloval (to bych ale nezvracel). Netrvalo dlouho a kolem 10. ledna přišla hádka, protože si mě moc nevšímala a vypadalo to, že spíš už se to schluje ke konci. Nakonec ano, rozešla se se mnou a já jsem jí ještě 2 týdny otravoval a chtěl to nějak zachránit, ale marně. Dnes už jsou to skoro 4 týdny od rozchodu a zhruba před dvěma týdny jsem se dozvěděl, že se rozešla i Lucka s Honzou, protože jí vadilo, že je kuřák a občas si dá i něco ostřejšího. Tak jsem v pátek 31. pozval Lucku posedět a pokecat do čajovny, dali jsme si čaj a nějaká ta zahraniční jídla. Vše bylo fajn, seděli jsme tam spolu asi 5 hodin. Nakonec jsme se šli po tmě projít po městě, ale jelikož byla zima, tak jsme zamířili k autu. To mi pochválila, že ho mám čisté, narozdíl od Honzi. Po cestě jsme si i zazpívali a zjistili jsme, že toho máme opravdu hodně společného. Kdž jsem ji dovezl domů, chvíli jsme seděli v autě a povídali si, nakonec vystoupila a šla domů...já jsem odjel a po asi 5ti minutách na mě přišli výčitky, že jsem jí nedal pusu. Otočil jsem se, jel zpátky, zavolal jí, jestli by ještě na chvíli nemohla ven, že jí chci něco říct...ona vyšla s úsměvem a věděla co jí chci říct. Řekl jsem, že to s ní blo moc fajn a dal jsem jí pusu (ale ona mi šla úst naproti).
Další den jsem se za ní měl večer zastavit, že se podíváme na nějaké filmy. Původně to měl být film a popcorn, ale když jsem už vyjížděl z města, psala mi, jestli bych nekoupil víno. Kdž jsem tam potom přijel, čekal tam stůl s hostinou...koukali jsme na film, chytil jsem ji za ruku a ona mě také, po prvním filmu mi řekla, že chce být jen kamarádka...tak jsem vedle ní při druhém filmu seděl a nic nedělal, jen koukal...potom jsem jí řekl, že nevím, jak se k ní můžu chovat, aby to nebrala zle...ona se jen usmívala...pak jsem ji chytil za ruku...nakonec jsme se i hladili po tváři apod. a při pokusu políbit ji mi šla znovu naproti. ... Na rozloučenou jsme se políbili.
V neděli už ale opět řekla, že chce být jen kamarádka a při každém pokusu ji někam pozvat jsem selhal, protože nemá čas. Prý teď nechce žádný vážný vztah. Vůbec nevím co dělat, protože je to vážně fajn holka, hodně toho máme společného a rozumíme si. Poraďte prosím. Hodně mi její přítomnost chybí.

Děkuju Petr

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

tak nechce ted vazny vztah , tak netlac na ni , nema to smysl. Pekne pockej a neboj , pokud k tobe neco citi tak to prijde samo a i kdyz si to nebude chtit pripustit , tak te bude brat jako sveho pritele :) preji hodne stesti

miklous*
hodnocení

2x
Ahoj. Podle toho co píšeš, to vypadá, že má i Lucka zájem... ;) Jen netlač na pilu. Její rozchod s Honzou je čerstvý. Prostě si potřebuje udělat v sobě pořádek. Pořád má Honzy plnou hlavu (srovnává vás). To opravdu není vhodná doba na začátek nového vztahu. Buď ji kamarádem a počkej... Věřím, že ta správná doba přijde. ;)

hodnocení

2x

Dal bych tomu čas, jak se situace vyvine. Chce to trpělivost a netlačit na pilu. Zřejmě si to potřebuje trochu srovnat v hlavě.

agathexp*
hodnocení

1x
Nechala bych to být. Pravděpodobně by to dopadlo tak, že byste spolu něco pokaždé měli, ale ona by pořád vykládala, že vztah ne a ty by ses jen trápil. Nech ji být, případně buďte kamarádi a pak se to třeba vyvine tak jak chceš. :)

ron*
hodnocení

0x

Petře, já bych se chvíli stáhla zpět a vyčkávala. Zdá se mi, že ani jeden nemáte jasno, o jaký vztah vlastně stojíte. Snažte se tedy chvíli nestýkat, nekontaktujte ji. Čas ukáže, zda získáte kamarádku...

hodnocení

0x

Ahoj. Tady nezbývá nic jiného, než ji respektovat. Pokud nechce vážný vztah a chce být jen Vaše kamarádka, smiřte se s tím. Nechte ji v klidu nějaký čas, ať si ujasní sama, že opravdu nechce víc...Pokud jí bude Vaše přítomnost chybět tak jako Vám, ozve se sama. Nemá cenu se vnucovat, když o to druhá strana nestojí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]