Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poprosím zdejší kolemjdoucí... existuje něco jako archiv pořadu "Na vlastní oči" mám na mysly zejména názvy jednotlivých reportáží v daném díle datum kdy byl vysílán atd. Jedná se mi o reportáže vysílané třeba 10 let zpět apod. Děkuji za pomoc
samozřejmě že jsem to zkusil jinak bych se neobracel zde, ale nepodařilo se mi najít skutečný arciv jen stranky co se tak jmenují a tam samozřejmě nic co potřebuji není. n
např: tato stánka se jako nějak specilaně ovládá nebo je k ničemu? archivnova.cz/...
Ta stránka je k ničemu. Jednak tam nejsou žádné odkazy (kromě reklam) jednak je 5 let stará. viz (letos Nova slaví 15 let).
A taky nemá ve skutečnosti s nova.cz (a jejím archívem) nic společného. Je to soukromá stránka.
Možná tam dřív byly odkazy na archívy jednotlivých televizí, jenže za těch pět let se archívy a odkazy změnily (zpoplatnily).
...tak to je trochu jako hledat jehlu v kupce sena. Dle jména reportáže si troufám říci že bych mohl najít to co hledám ale nazev neznám...
Docela mě udivuje, že to jsem zatím nikde nenašel přece jen si myslím že pořad měl spoustu příznivců...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.