Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím potřeboval bych znát odpověď na tři otázky. Nějak se mi je nedaří najít.
1) Ke kterému soudu je možné se odvolat proti rozsudku Nejvyššího správního soudu?
2) Může být exekutorem zabaven majetekdlužníkapo vydání exekučního příkazu soudem v době:
a) po vstupu do insolventního řízení před rozhodnutím soudu?
b) po rozhodnutí soudu o odlužení nebo bankrotu?
3) Jaký je proces vstupu fyzické osoby do insolventního řízení- oddlužení- včetně časových lhůt. Od kterého roku je účinný insolvenční zákon?
Moc děkuji B.
To vypadá na nějaký úkol. Napište své návrhy, zkontrolujeme je.
K 1. otázce, na kterou už zde jedna odpověď padla: K žádnému. K Ústavnímu soudu nelze podat odvolání (je potřeba zvolit jiný způsob).
dobrý den všem moc děkuji. Ano je to úkol. Pomáhám neslyšícímu synovi, který chodí na gymnázium. Jakožto neslyšící, jehož mateřským jazykem je znakový jazyk a ne český, tak je pro něj prakticky nemožné si tyhle otázky sám najít. A já, po společném strávení se synem na internetu za 3 dny cca 20 hodin, jsem z toho už magor. Jde o to mu to pomoci dohledat a on se to pak stejně musí naučit, takže to je jen taková výpomoc. Tyhle poslední otázky vzdávám...už nejsem schopen to nějak pobrat Celkem jich bylo 40
Takže to odvolání nelze. Chápu to dobře? U otázky 2a) si myslím NE, 2b) ANO. Otázku 3 kromě účinnosti toho zákona nevím vůbec.
Na ty další dvě otázky si netroufám.
Akorát u té třetí otázky: Insolvenční zákon nabyl účinnosti dnem 1. ledna 2008.
Jinak přidávám odkaz, kde by mohlo být ještě něco k té třetí otázce: insolvencni-zakon.justice/...
Tu účinnost mám z uvedené stránky: insolvencni-zakon.justice/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.