Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Historický kočár, velký. Za koně

Od: suzymon® odpovědí: 13 změna:

Kamarádka se na mne obrátila s prosbou, jestli by náhodou někdo z Vás nevěděl na koho by se mohla obrátit když chce prodat kočár tohoto stylu. Fotku nemám. Ale to nevadí, jí jde pouze o to, aby věděla na koho se obrátit. Děkuji za snahy a rady. Suzy.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Napadl mne třeba hřebčín v Kladrubech, mají tam muzeum kočárů, pokud by ho nechtěli, mohli by mít nějaké kontakty...

hodnocení

2x

Pan Václav Obr z Čech pod Kosířem má krásné muzeum kočárů a zabývá se i jejich renovací.

historickekocary.cz/...

kocar
hodnocení

0x

zkusil bych aukro

erikretr*
hodnocení

0x

At zkusí aukro nebo nějaké muzeum nebo sběratele nebo at se zkusí podívat na inzercy např:bazoš,hyperynzerce,sbazar,megainzerce jestli ho někdo neshání.

pb®
hodnocení

0x
Zkuste equi-hanus.cz, mají sbírku kočárů, sedel a postrojů.

hodnocení

0x

Pan Obr Čechy pod Kosířem (u Prostějova)

hodnocení

Děkuji Vám všem. Kamarádce jsem všechny odkazy předala a právě spokojeně odjela. Určitě všechno vyzkouší. Když to dobře dopadne, dám vědět. Ještě jednou děkuji Suzy.

V Náměti na Hané je stálá expozice.

hodnocení

Ringo, díky. Vyřídím. S.

roboot*

Kočár za koně plánujeme koupit, můžete mi postal fota?

doplněno 03.03.14 23:47:

A jinak dodám, že většina konáků je jen na bazoši, na aukro nemá smysl toto dávat. Bazoš je číslo 1.

hodnocení

Ihned dám vědět kamarádce, aby mi je přeposlala. Nebo bude možná i lepší, kdyby jste mi vnitřně Vaši emailovou adresu a ona by Vám je poslala přímo. Díky Suzy.

lidus*
hodnocení

0x

Suzy prodávali jsme starou bryčku, stačilo se zmínit v místní hospodě a věčná škoda, že byla jen jedna.

hodnocení

Liduš, tenhle kočár všichni z té vesnice, a z okolí znají a nikoho nenašla, aby ho koupil. Není to bryčka. Má to střechu. Já se v názvech nevyznám, ale je to jako to vidíš v historických filmech. Ona tomu říká "kočár pro princeznu".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]