Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká Británie

Od: poradim* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, jsem studentem gymnázia je mi 17 let a chtěl bych o prázdninách letních vycestovat do anglie za účelem zdokonalení jazyka, a taky poznat jinou kulturu. Přijmul bych i nějakou dobrovolnickou výpomoc za ubytování a stravu klidně i bez výdělku . Díval jsem se na internetu a existuji jazykové kurzy přes prázdniny avšak 2 týdny výjdou například na 30 000 což je docela dost, tak neznáte něco levnějšího? 30 000 Bych dal dohromady ale nejsem ochotný to dát za 2 týdny, kdyby to bylo na měsic, tak možná i jo. Neznáte nějakou výpomoc klidně i zadarmo ve velké britanii nebo něco podobného?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

A co zkusit nějakou práci. Asi nechceš jet na slepo, takže přes nějakou agenturu se zajištěnou prací dopředu. Agentura tě však docela obere a za zprostředkování si taky něco veme.

Navíc, pokud spočítáš náklady nakonec můžeš být i v mínusu a to jen započítáš cestu a poplatky agentuře.

Ovšem je problém někdy odjet jen na dva měsíce.

Nevím, co přesně si představuješ pod "zdokonalení jazyka" zda jazykové kurzy nebo pohyb a mluva v cizí zemi.

poradim*
hodnocení

nevadilo by mi i nějaká brigáda v Anglii a tím, že bych tam měsíc žil/bydlel bych se možná trošku posunul

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]