Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Točení hlavy?

Od: lilis odpovědí: 4 změna:

Asi před měsícem jsem seděla v kabátě ve vytopené místnosti ,bylo mi dobře ,ale když jsem se zvedla strašlivě se mi začala točit hlava a udělalo se mi špatně .Od té doby mám stavy většinou ráno ,že se mi torchu motá hlava spíš je to jako mořská nemoc a když třeba sedím na židli mám pocit ,že přepadávám přitom se nic neděje nevíte co s tím?

Piju dost i jím takže si myslím že stravou to není.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tlak Vám někdy někdo měřil?

duha*
hodnocení

0x

Taky může jít o začátek Menierovy choroby já se na to léčím tak vím o čem mluvím v tomto případě píšu sledujte to jakmile bude točení intezivnější nebo častější ihned k doktoru .Jestli se potvrdí Menier - je mi vás líto

hodnocení

0x

Piješ dost = doufám že to neznamená alkohol.

Každopádně změřit krevní tlak.

Mně toto dělá, když si čupnu nebo si sednu nízko a po několika minutách prudce vstanu. Tyto moje problémy souvisí s krevním tlakem a podle toho si na sebe dávám bacha.

Vysleduj kdy uvedené stavy u tebe nastávají a zajdi k lékaři pro radu nebo pro doporučení k odbornému lékaři na další vyšetření.

hodnocení

0x

,,Také to může být od páteře,,,nebo od ucha . Také se mi to někdy stane,jakobych letěla na jednu stranu,,,ale mám to od páteře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]