Nejste přihlášen/a.
Zajímal by mne váš názor...Nevydržím být dlouho naštvaná,když se s přítelem pohádáme,většinou mě rozesměje,nebo příjdu sama,jelikož mi to nepříjde tak podstatné. Tentokrát jsem ale naštvaná opravdu,protože vím,že tu pravdu mám. Něco se mi doma stalo(není podstatné co),já byla u toho a viděla to na vlastní oči,přítel mi na to řekl,že mám bujnou fantazii aže to muselo být jinak. To mě vytočilo do vrtule...To že mi to jednoduše nevěří. Na to mi ještě odpověděl,že se rozčiluju,protože vím,že má pravdu on.Odmítla jsem se o tom dál bavit. K mému překvapení se druhý den ještě naštval on,čekala jsem,že třeba nad tím bude přemýšlet a omluví se-haha.Co mámtedz dělat? je mi z toho smutno,na druhou stranu tuším,že když si za tím nebudu stát,nebude mě nikdy brát vážně. Jou to takové každodenní situace..
Je strašně důležité, že oba dva se nedokážete na dlouho naštvat a jeden nebo druhý prolomí smíchem hádku. Ale jak píše spider, není možné ustupovat v případě, kdy mám pravdu a druhý tvrdí opak. Ale asi jste měli o tom mluvit, pokud možno v klidu, bez většího rozčilování. Soužití dvou je nejen o lásce, ale i o toleranci, důvěře a respektu k partnerovi. Mít v každém případě "navrch" a nebo pravdu za každou cenu, to není to pravé, co by mohlo vztah posílit. A je to snaha o ovládání druhého partnera za každou cenu!
Tak já radím opět hádku ukončit smíchem, ale promluvte si s partnerem o tom, co Vás ve vztahu trápí a zkuste najít společnou řeč. Hezký den!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.