Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat-tento měsíc mi vynechala mensturace jen jsem malinko špinila týden...mám to řešit s gynekologem nebo mám počkat do příštího měsíce?Může to být spojené s močovým měchýřem či ledvinami?Děkuji
AhojMůže to být spojené s kvantem aspektů.Můžete být těhotná-to v prvé řadě,pokud jste ovšem měla poměr-to zde neuvádíte.Můžete být nachlazená-zánět močového měchýře+ledvin/to uvádíte/.Můžete to mít ze stresu-to je panečku prevít.Můžete to mít z nevhodných diet,nebo-anorexie,bulimie.Jejdá,příčin je
Zajděte raději k tomu gynekologovi...
zánět močového měchýře nemám,nebo alespon nemám příznaky,ale myslela jsem jestli se třeba něco neděje s močovým měchýřem třeba i něco vážného...a takle se to projevuje.Poměr jsem měla,ale myslím,že těhotná snad nejsem...ve stresu jsem porád
Co to je za odpověď:"těhotná snad nejsem.."Udělejte si raději těhotenský test,ten snad trošku napoví...A pokud jste stále ve stresu,to jsem již psala-snažte se nebýt!Z čeho ho máte,smím-li se zeptat?Je třeba ho odbourávat,vyhýbat se mu,pravidelně jíst,dodržovat pitný režim a především dostatek pohybu.
testík si udělám.Ve stresu pořád z něčeho práce,peníze je toho moc...Nevím uvidím jak to bude příští měsíc
Verunko,ale to přece máme prakticky všichniNejdůležitější je přece zdraví,tak se zkuste na něj zaměřit!První předpoklad ke správnému fungování všeho.A nebojte se,nebude to nic vážného,držím palce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.