Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mensturace spíš jen šinění

Od: veronik* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chci se zeptat-tento měsíc mi vynechala mensturace jen jsem malinko špinila týden...mám to řešit s gynekologem nebo mám počkat do příštího měsíce?Může to být spojené s močovým měchýřem či ledvinami?Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj:)Může to být spojené s kvantem aspektů.Můžete být těhotná-to v prvé řadě,pokud jste ovšem měla poměr-to zde neuvádíte.Můžete být nachlazená-zánět močového měchýře+ledvin/to uvádíte/.Můžete to mít ze stresu-to je panečku prevít.Můžete to mít z nevhodných diet,nebo-anorexie,bulimie.Jejdá,příčin je *uf*Zajděte raději k tomu gynekologovi...

veronik*
hodnocení

zánět močového měchýře nemám,nebo alespon nemám příznaky,ale myslela jsem jestli se třeba něco neděje s močovým měchýřem třeba i něco vážného...a takle se to projevuje.Poměr jsem měla,ale myslím,že těhotná snad nejsem...ve stresu jsem porád

Co to je za odpověď:"těhotná snad nejsem.."*nevi*Udělejte si raději těhotenský test,ten snad trošku napoví...A pokud jste stále ve stresu,to jsem již psala-snažte se nebýt!Z čeho ho máte,smím-li se zeptat?Je třeba ho odbourávat,vyhýbat se mu,pravidelně jíst,dodržovat pitný režim a především dostatek pohybu.

veronik*
hodnocení

testík si udělám.Ve stresu pořád z něčeho práce,peníze je toho moc...Nevím uvidím jak to bude příští měsíc :(

Verunko,ale to přece máme prakticky všichni*hej*Nejdůležitější je přece zdraví,tak se zkuste na něj zaměřit!První předpoklad ke správnému fungování všeho.A nebojte se,nebude to nic vážného,držím palce ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]