Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chia semínka - zkušenosti

Od: honzmalatny* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. V minulém týdnu jsem zaslech něco o tzv. Chia semínkách.Máte,prosím,někdo z vás s tímto druhem produktu zkušenosti? Ať už pozitivní,neutrální,či negativní?Děkuji Honza.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den, chia semínka jsou dobrá, používáme je často, dávám je do salátů, polévek, kaší ... Prostě všude kde se dají:) Chia na sebe váží vodu a fungují také v případě nadměrného pocení,jsou dobré pro sportovce, nebo pokud máte jinak zvýšenou fyzickou činnost, nebo i pro diabetiky a nejsou vůbec tvrdá, takže je můžete zobat i jen tak. Mají protizánětlivé účinky, jsou skvělé pro posilování vlasů, nethů a pružnost pokožky. Určitě je vyzkoušejte:)

honzmalatny*
hodnocení

Děkuji za odpověď.Můžu se zeptat kde nakupujete?

Máme u nás( Nový Bor) takový krámek se zdravou výživou, tak tam, ale asi nebudete ze stejného kraje, jako já, ale porozhlédněte se někde kolem vás po takovém obchůdku, nebo zkuste internet, já objednávala také z netu dřív na seminkachia.cz/... Určitě tyto stránky navštivte i pokud objevíte krámek, je tam spousta receptů a tipů:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma chia semínka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]