Nejste přihlášen/a.
Hledam si praci, posilal jsem zivotopis na jednu volnou pozici kde splnuju pozadavky, v poznamce meli u volneho mista napsano ze vybrane uchazece budou zvat k pohovoru, napsal jsem jim potom jeste mail kdy ten pohovor probehne, odepsali mi jen ze v pristim tydnu, nemam jim jeste napsat treba neco ve smyslu jestli mi daji vedet presny termin pokud budu vybranej, zas je asi blby se ptat kdy to bude a jestli tam muzu prijit ne?
Až napíšete 1000 mejlů na pozici kde splňujete požadavek, nebudete se divit, že někteří neodpoví, nebo odpoví, že vás nezvou do druhého kola...Vy si myslíte, že tam čekají zrovna na vás, možná ano ale jen pokud tam máte dost dobré známé. Na pohovor vás možná pozvou, na 99% už je stejně vybráno a vy uděláte křoví. Já vám nechci brát iluze. Než odepíši a pošlu CV + motivační dopis, tak přemýšlím a zcela jistě kontaktní email udávám, nemusím nikam psát 2x.
Asi nehledáte dost dlouho, že? Jak píše "lidus" určitě nečekají na vás. Já napsala v minulosti cca 500 mailů. Odpověď mi přišla na cca 10 . Z toho jedna opravdu kuriozní. Něco ve smyslu, že se omlouvají, že můj životopis a průvodní dopis ani nečetli, protože jim přišlo asi 1200 odpovědí a nemají na to se všem odpovědím věnovat. Hlavně se jim nevnucujte, méně je někdy více.
Dobry vecer, rozhodne neni dobre bombardovat emaily nekoho, kdo vas ani nezna.smirte se s tim, ze vsichni nemajitu slusnost odpovědět . mel jste zaslat email s zivotopisem, kratky pruvodni dopis, kde pisete pozdrav,na jakou pozici se hlasite, kde jste si inzerat nasel,no a kontakt na vas-telefon.
Mam dobrou zkusenost s tim, ze pridam vetu typu: Děkuji za precteni zivotopisu a prosim o odpoved.neco v tom smyslu.no a tim, ze jim email budete psat trikrat, je spis otravite.uchazecu je hodne, tak nemuzete hned cekat,ze pozvou vsechny, i když si myslite, ze pozadavky splnujete, maji sva kriteria, podle ceho sítují uchazece.hledejte dal, nenechte se odradit.kdyz zavolaji, dobre,gratuluji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.