Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film o Transexualitě, drama

Od: needhelp* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

kdysi jsem viděla jeden film, kde byl v hlavní roli chlapec, který se necítil být chlapcem. Nemůžu si vzpomenout na jméno, možná bylo v názvu právě jméno tohlo chlapce/dívky. Šlo od drama, myslím, že to nakonec skončilo smrtí dotyčné, společnost ho neustále odsuzovala a nakonec ho i zničila.. Nevěděl byste někdo, prosím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erasser*
hodnocení

0x

Nebylo to náhodoooou... Kluci nepláčou? :) Tam to bylo ale o holce, která se cítila jako kluk.
Kdyžtak mrkni na toto:
imdb.com/...
Na IMDB se dá vyhledávat pomocí klíčových slov, tady jsem použil DRAMA a TRANSSEXUAL a rok 1950-2010. Ve výsledku je 118 snímů, jeden z nich to musí být :)

needhelp*
hodnocení

tenhle už stahuju, třeba to byl on :) ale myslim, že ne.. děkuju za odkaz! :)

doplněno 31.01.14 18:18:

tak už ho mám: Holka jako já - příběh Gwen Araujové... ještě jednou děkuju ;)

vis*
hodnocení

0x

Na toto téma doporučuji film XXY.

hodnocení

0x

většina filmů od Pedra Almodóvara je na toto téma...

sargo*
hodnocení

0x

Můj růžový život

- ať to bylo ono nebo ne, doporučuji :)

duha*
hodnocení

0x

film se jmenuje TRANSAMERIKA

hodnocení

0x

Vojákova dívka je taky velmi zajímavé drama na tohle téma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]