Nejste přihlášen/a.
Mám problém, už asi dva dny mě pichá v okolí třísel, ale i vedle tříslí. V noci mě bolest vzbudila ale nebylo to zas nic co by se nedalo vydržet, občas to přestane a pochvilce zase začne. Když chodím tak to ani nepocituji, může to být slepák?
Muze byt.navstiv lekare, nedavno se to tu resilo.pisu z tabletu, tak mi to nejde vlozit.zadej zde v poradne do vyhledavace bolest bricha-pravy podbrisek. Otazka byla od @martinaa
Nedělám si z tebe srandu, ale mohou to být i zaražené větry. Plynatost není právě téma, o kterém se debatuje ve společnosti, ale prostě plyny odcházet musí a s tím nic nenaděláš. Tak si to pohlídej, zda Ti to "jde" i při té bolesti. Nebo zda jsi nafouklá a plyny neodcházejí.
Jinak navštívit doktora. Mě bolí často na pravé straně břicha. Na ultrazvuku zjistili, že mám kamínky ve žlučníku a taky v pravé ledvině. A co teď? Obojí je napravo, jak zjistit viníka? Bude se to dál řešit.
Proto by bylo nejrozumnější se o své nepříjemné pocity podělit s lékařem. Od toho ty odborníky máme. Jaga.
Ahoj, před pár dny jsem tu řešila to samé, nakonec jsem raději jela na pohotovost. Tříslo a jeho okolí nakonec bolelo z mnohaleté jednostranné námahy a také ze špatného sezení (noha přes nohu). Máš tříslo jakoby "nateklé", větší, než to druhé? Potom to jsou právě namožené vazy v třísle.
Ke slepáu rada od doktora - zaskákej si ze schodů. Pokud to bude bolet, může to být slepák. Ten se ale projevuje u 100 lidí pěti různými způsoby, takže obecně nelze říci "ano, určitě to slepák je".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.