Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si psát s holkou z Pekingu?

Od: radegasticek odpovědí: 8 změna:

Ahojte,

loni o prázdninách jsem potkal na mezinárodním campu v Pekingu jednu holku (místní holku), s kterou si píši, je tak trochu více pasivní ale když už mi odpoví tak to zase hezky. Ale bohužel už nevím co jí napsat, jak se k ní chovat a jaký styl konverzace mám vést. Ona je děsně fajn a super holka a nejspíš tyto prázdniny pojedu zpět do Pekingu na camp už jenom kvůli ní. Prosím o pomoc. Nevím co dál. Nevím co jí psát. Nevím jak rozvést diskuzi. A rád bych si u ní "polepšil".

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

andycibulka*
hodnocení

2x
Zkuste to s Konfuciem. Reknete ji to takhle: Slecno, znate Konfucia? Ze ne? Tak davaj pizdu.

ukulele*
hodnocení

2x

Ahoj, probíral bych terakotovou armádu, Velkou čínskou zeď, pandy, bonsaje, rostliny, vaření, čínské vynálezy, čínskou medicínu, teď jsem viděl super dokument o metru v Pekingu a o železnici, která vede v extrémních podnebních podmínkách, nabo se bav o Nefritovém zajíci, je toho spousta...

hodnocení

0x

Prober s ní dodržování lidských práv v Číně.

doplněno 31.01.14 12:11:

Jen bacha, aby ji nezavřeli ! *vezen*

asd*

A počítej že to jde přes cenzuru. Tohle téma bych do větší hloubky probíral jedině osobně...

Piš o svojí zemi - historie, památky, kultura, jídlo, sport atd.

radegasticek
hodnocení

Já si s ní píšu přes jeden program, (wechat) takže si myslím že to nekontroluje vláda.Jinak jsem ji poslal dopis, ke kterému se dostane nejdřív 16. února. Ohledně lidský práv jsem si hezky pokecal s jedním taky místním kámošem, který je na univerzitě, poté vyjede studovat do německa a už tam zůstane po zbytek svého života.Nevím zda jí blízká témata, ji budou nabádat k odpovědi. Navíc ty věci co jste tu psali (zed´,pandy,metro,atd...) jsem už viděl takže teoreticky vím asi o čem to je ale ona není historik, takže si nemyslím že by o tom měla nějaké velké vědomosti...

ukulele*

ono je to těžké, nevíme kolik Ti je let, ale nemusí být historik, ale může jí to zajímat a nebo na to být hrdá, to je stejné, jako když se budeš bavit s někým normálním třeba o Karlštejně, Pražském hradu, Konopišti, Hluboký a tak dále. Fascinující jsou i Tři soutěsky...ale jestli jste mladí, tak můžete probírat Hello Kitty, muehehehe / vtip...

radegasticek
hodnocení

Já to pochopil :D Hello Kitty fakt už ne ale je nám něco okolo 16 let takže tak. Upřímně o těch místech bych nevěděl taky nic (bo Ostrává) a to jsem čech.

ukulele*

ok, tak v 16 letech to chápu, ale třeba vědět základní info a nebo si to najít a pochlubit se pár větami, třeba o Karlu IV. tak určitě je spousta témat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]