Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolupráce s FGI

Od: verca* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit od někoho kdo pracoval pro společnosti FGI, nebo s tím má zkušenosti. Už nemám zájem pracovat pro tuto společnost a nevím, zda když budu chtít zrušit smlouvu o spolupráci jestli mi nehrozí nějáká pokuta. Samozdřejmě chci zrušit i IŽP které jsem si musela pořídit. Předem děkuji za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

matrixx*
hodnocení

0x

Už jsem o této společnosti slyšel ledacos. Nikdo Vás nemůže nutit ke spolupráci, takže nějaká ujednání v duchu pokut by byla zřejmě neplatná.

Nicméně je potřeba posoudit:

1) smlouvu s FGI

2) smlouvu o IŽP, aby jste na tom neprodělala moc peněz

Pokud máte zájem, není problém Vaši situaci samozřejmě bezplatně (v rámci kolegiální pomoci zde na fóru) detailně posoudit. K tomu by však bylo potřeba mít tyto smlouvy k dispozici k prostudování všech jejich klauzulí. Pokud chcete, můžete mi je poslat na e-mail: e-mail1@email.cz. Mrknem na ně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]