Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 16 a chodím s holkou zhruba 2 měsíce ( seznamovali jsme se předtím 3 měsíce ), která je o rok mladší. Oba jsme zatím neměli sex. Cítím, že už bych to chtěl, ale nevím jak poznat jestli ona také..
Když ke mně přijde, tak dojde i na mazlení, ale já prostě mám strach ji tam dolů dát ruku.. Víc než z toho , mám strach z její reakce a případného odmítnutí.. Šáhl sem ji zatím jen na prsa, nevypadalo to, že by jí to nějak vadilo ani nebyla odtažitá, ale mám obavy ji sáhnout do rozkroku.. Vim, že první krok závisí na mě, ale nevim jak poznat signály, že by chtěla něco víc než jen mazlení..
Nechci nic uspěchat, protože mi na ni záleži a mám ji rád a proto se bojím, že bych tohoto unáhleného kroku později litoval.. Poradťe mi prosím jak se zachovat
Ahoj. Pokud děvče touží po něčem víc, ten impuls hledejte v tom, jak se k Vám tiskne. Jak dýchá, jak sama používá rty a ruce..Kdyby jí bylo cokoliv nepříjemné, dala by to najevo tím, že by se odtáhla..Není třeba se bát prvního kroku, pokud Vás v něm nezastaví. Pokud Vás naopak povzbudí, pak si přeje to, co Vy. Doteky cítit přesně tam, kam jste si ještě netroufl.. Pokud by jí to bylo nepříjemné, dala by Vám to najevo..A Vy se zase můžete vrátit tam, kde jí to příjemné bylo..Když nezkusíte, tak se nedozvíte..Jen ještě upozorním na ochranu, protože i to se může stát příčinou zdrženlivosti a strachu, nechat věc dojít třeba dál..
Děkuji vám za rady a názory.. Dneska během mazlení jsem to zkusil. Přišlo mi, že se na mě jednu dobu nějak moc lýsala a byla taková rozjetá, tak jsem to bral jako signál jít do toho, nicméně když jsem ji zajel tam dolů, tak mi ruku vzala a dala ji zpět o něco výš..
Sice pro mě menší neúspěch, ale potom probíhalo vše bezvadně.. Bál sem se, že se třeba urazí nebo o mě změní mínění, ale naštěstí snad nic.. Chtěl sem jenom náš vztah posunout kousek dál.. Zajímá mě proč když si hraju s jejíma prsama, tak jí to nevadí, ale zajet tam dolů ANO. A ještě jestli si myslíte, že to mám v budoucnu znova zkusit nebo nějakou dobu ne a zkusit to později? Nebo si o tom mám s ní promluvit?
ještě jednou vám všem děkuji za pomoc
Dej tomu cas, az to bude chtit, da ti to najevo.je ji patnact? A bude to poprve.i na dnesni zhyralou dobu je pro ni na to po par mesicich brzy.vydrz, i kdyby to melo trvat dalších pár mesicu.uzij si to mazleni a ocekavani.sexu si uzijes ještě dost a dost, ale ver ze tyto prvni dotyky, mazlení a tak jsou to nejkrásnější. Jednou budes vzpominat.
Nejdřív si s ní promluv, zeptej se jí, jestli to taky chce, hlavně si kup kondomy a nauč se s nimi zacházet, pokud to ještě neumíš.
Když začneš rovnou hrábnutím do rozkroku, tak se pravděpodobnost odmítnutí hodně zvyšuje. Ona má třeba zrovna menstruaci, není oholená, bojí se otěhotnění nebo nemá dost hezké prádlo... a nechce se jí ti to vysvětlovat, tak prostě řekne ´ne´. Když si to domluvíš předem, máš větší šanci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.