Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám název hororu/thrilleru

Od: kangaroo* odpovědí: 2 změna:

Film jsem viděl asi před 10-15lety v TV. Mám pocit, že byl 2. dílný (možná 2 odlišné názvy filmů). Zřejmě šlo o čistý horor nebo thriller/drama a šlo o evropský film a zřejmě o německý. První díl si už moc nevybavuji, ale šlo tam o nějakého maniaka v oblečení cirkusáka/SAW co pozabijel nějakou třídu maturantů. 2 díl se odehrával na nějakém odlehlém pustém ostrově v moři, kde hlavní hrdinka přežila řádění maniaka z 1. dílu a má nastoupit na nějaký psycho rehabilitační kemp a tam postupem vše pokračuje jak v 1. dílu. Nevíte název filmu?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Zdravím, nejedná se o film Maska smrti? Tedy aspoň první popis mi ho připomíná, tak vraždil student v masce klauna.

doplněno 30.01.14 19:14:

Tak zřejmě ne, ale něco jsem našla, to by mohlo být ono.

csfd.cz/...

csfd.cz/...

doplněno 30.01.14 20:50:

Rádo se stalo ;)

kangaroo*
hodnocení

Martinaa moc díky nějak sem to úplně přehlédnul. Ještě jednou díky a je to ono :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]