Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Furt chodím na wc

Od: brumovjan* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,už jsem sem jednou psal,ale píšu znova,furt chodím na toaletu-na malou.V noci i třikrát za noc,přes den cirka každé 2 hodky...už jsem byl dvakrát u urologa a vše mám v porádku,naposledy asi před rokem.Můžete mě prosím poradit třeba nejakou radu co stím?je mě 29 roků,Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

2x

Časté močení může značit i diabetes. Skočte znovu k lékaři.

buss
hodnocení

2x

Nečekááám, nepíšu a jdu za urologem.

když je dle urologa vše OK ,šel bych za internistou-nefrologem!

hodnocení

0x

Zdravím. Za rok se mohlo ledacos změnit. Chce to zajít k lékaři, pokud máte potíže. Mohlo by jít o zánět močových cest. Jen lékař ale může určit příčinu.

andycibulka*
hodnocení

0x

Zvetsena prostata?

daniell*
hodnocení

0x

já bych asi začal u toho jak často pijete, jak se stravujete .. potom návštěva lékaře ... přes den chodím také často na WC (ale hodně piju pití) přes noc na záchod nechodím ..

hodnocení

0x

Nachlazené ledviny?

hodnocení

0x

Rozhodně bude chyba ve stravě, resp. v pití. Třeba jeden kolega taky s tímto zápasil. Jenomže v zimě v létě se prostě přepíjel - do půllitru vždy přeslazený sirup, za chvíli si šel pro další. K tomu několikrát za den kafe. Byl na všech vyšetřeních včetně prostaty, samozřejmě mu na nic nepřišli. Zaměřil bych se tímto směrem. Bez kompletního denního jídelníčku asi nelze konkrétněji poradit.

eulalie*
hodnocení

0x

A co stres? Netrpíte jím? Pokud urolog vyloučil onemocnění, tak za vaším problémem může být jen stres nebo hyperaktivní močový měchýř. No zkuste trošku potrénovat močový měchýř. A na noc nepijte moc tekutin. Močový měchýř trénujte tak, že budete oddalovat odchod na WC, když budete cítit, že byste jako měl jít. A néé, že jakmile ucítíte potřebu, že ji ihned půjdete vykonat. Takže ne, že budete chodit na záchod každé 2 hodiny, ale prodlužujte ten čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]