Nejste přihlášen/a.
Ahoj,už jsem sem jednou psal,ale píšu znova,furt chodím na toaletu-na malou.V noci i třikrát za noc,přes den cirka každé 2 hodky...už jsem byl dvakrát u urologa a vše mám v porádku,naposledy asi před rokem.Můžete mě prosím poradit třeba nejakou radu co stím?je mě 29 roků,Děkuji
Rozhodně bude chyba ve stravě, resp. v pití. Třeba jeden kolega taky s tímto zápasil. Jenomže v zimě v létě se prostě přepíjel - do půllitru vždy přeslazený sirup, za chvíli si šel pro další. K tomu několikrát za den kafe. Byl na všech vyšetřeních včetně prostaty, samozřejmě mu na nic nepřišli. Zaměřil bych se tímto směrem. Bez kompletního denního jídelníčku asi nelze konkrétněji poradit.
A co stres? Netrpíte jím? Pokud urolog vyloučil onemocnění, tak za vaším problémem může být jen stres nebo hyperaktivní močový měchýř. No zkuste trošku potrénovat močový měchýř. A na noc nepijte moc tekutin. Močový měchýř trénujte tak, že budete oddalovat odchod na WC, když budete cítit, že byste jako měl jít. A néé, že jakmile ucítíte potřebu, že ji ihned půjdete vykonat. Takže ne, že budete chodit na záchod každé 2 hodiny, ale prodlužujte ten čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.