Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat.Tento mesic se maji vyplacet do vyplat vraceni dani z uroků hypotek atd.Ja jsem zjistlila,ze to tam nemam.tTak se chci zeptat zda to můzu jeste nejakym způsobem u zamestnavatele reklamovat?Vsechny podklady meli,takze nevim,v cem byl problem.Děkuji
zkus hledání, tento dotaz je tu po x-té za posledních pár dnů. Já to mám na účtě už asi týden nebo 14 dnů.
Pokud je vše správně tak to přijde. Jeden rok jsem to dostal taky později (někdy v květnu) ale dostal. Pokud snad ty vrácené daně mají vytrhnout trn z paty tak možná bylo chybné rozhodnutí brát si hypo. To platí pokud si podávaš přiznání sama. Pokud to máš přes zaměstnavatele, tak to bývá obvykle již ve výplatě za únor či březen. A než se ptát tady je lepší optat se v účtárně kde je problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.